Tiger-kæden er i milliardkamp mellem fire store kapitalfonde - citat

Udgivet den 21-06-2018  |  kl. 07:19  |  

En af årets største og mest interessante danske virksomhedshandler er få uger fra at nå i mål. EQT regner i øjeblikket på intet mindre end fire milliardbud på Flying Tiger-kæden.

Det skriver Berlingske Business.

De fire fonde er meget forskellige og tæller en europæisk, en kinesisk samt to amerikanske giganter.

- Der ligger fire bud, som EQT skal tage stilling til inden udgangen af juli, siger en kilde med kendskab til den forestående handel, skriver avisen.

De fire bud er dog ikke så høje, som EQT havde regnet med. Derfor overvejer de i kapitalfonden, om de i stedet vil sende Flying Tiger på børsen. Men allerhelst vil EQT sælge alle aktierne i ét hug og undgå den usikkerhed, der følger med en børsnotering.

Tidligere på året var det fremme, at den svenske kapitalfond gik efter en pris på omkring 1 mia. dollar (cirka 6,45 mia. kr.), men EQT har angiveligt drømt om priser helt op mod 10 mia. kr. - og så højt er buddene ikke kommet op. De bedste bud i første runde ligger omkring 1 mia. euro (cirka 7,46 mia. euro), skriver Berlingske Business.

Det rygtes, at der er kommet bud fra de to amerikanske kapitalfonde Kohlberg Kravis Roberts (KKR) og Permira. Derudover har europæiske L Catterton lagt et bud, og det samme gælder kinesiske Fosum, skriver avisen.

Kapitalfonden håber at få solgt Flying Tiger-kæden inden sommerferien.

/ritzau/FINANS

Lizette Knudsen

Strategier du kan handle

Navn
 
+/-(%)
 
Tid

 
8,35%
 
15/02/19

 
5,72%
 
15/02/19

 
3,85%
 
15/02/19

 
3,57%
 
15/02/19

 
1,99%
 
15/02/19

Copytrading - kopier handler fra ovenstående strategier så de eksekveres live på din egen konto.
Læs mere her.

 

Seneste nyheder