Tirsdagens aviser med Carlsberg, Lundbeck og Danske Bank

Udgivet den 12-02-2019  |  kl. 06:32  |  

BØRSEN

MASSIVE LØNHOP TIL TUNGE TOPCHEFER

Carlsbergs topchef Cees 't Harts lønpakke er på to år vokset 45,4 pct. og nåede i 2018 op på 52,5 mio. kr. Det samme billede tegner sig i en række C25-selskaber, hvor lønnen til den øverste chef stiger støt. ATP kalder det en lønstigningstakt, der ikke bør fortsætte. (Forside, side 6-7)

LUNDBECK-BOSS LANGT FREMME I OPKØBSSNAK

Topchef Deborah Dunsire siger, at Lundbeck har flere modne diskussioner, i jagten på aftaler der kan sikre væksten på langt sigt i selskabet. (Side 8)

ATP KRITISK OVER FOR TAB I AARSLEFF PÅ 88 MIO. KR.

Kritikken af Per Aarsleff forstærkes. Aktionærforeningen stillede kritiske spørgsmål på Aarsleffs generalforsamling, men fik ikke tilfredsstillende svar. (Side 9)

NATIONALBANKEN FORLADER IKONISK HOVEDSÆDE

Renovering betyder, at Nationalbanken skal flytte. Men at finde lokaler med plads til 400 ansatte og store krav til sikkerhed er svært, siger driftsdirektør. (Side 12)

BERLINGSKE BUSINESS

INVESTORER KRÆVER MILLIARDER AF DANSKE BANK

Flere investorer løfter sløret for planer om at sagsøge Danske Bank i kølvandet på hvidvaskskandalen i Estland. Ifølge en juridisk ekspert har sagsøgerne en god sag. Danske Bank-aktien er næsten halveret på godt et år. (Forside, side 4-5)

DONALD TRUMP GÅR I KØDET PÅ USAS GLUBSKE MEDICIN-MELLEMMÆND

Det amerikanske sundhedssystem er kompliceret og dræner USA og borgernes lommer for astronomiske beløb hvert år. Priserne på medicin bare stiger og stiger, men nu lancerer præsident Donald Trump en stor offensiv mod de magtfulde medicinske mellemmænd. (Side 6-7)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

NETS VIL STOPPE FASTE PRISER PÅ DANKORTET

Dankortets ejer, Nets, vil skrotte faste priser for betalinger. Meldingen møder kritik fra detailhandel og politikere. (Forside, side 6-7)

LD FÅR NY PENGETANK PÅ 100 MIA. KR.

Nye ferieregler giver teknisk set fem ugers ekstra ferie til de fleste lønmodtagere, men pengene bliver indefrosset i op til 50 år i en ny stor pengetank hos LD. (Side 4)

3 GÅR IND I BREDBÅNDSKRIGEN

Mobilselskabet 3 vil kæmpe med om bredbåndskunderne. Selskabet går på markedet med et bredbånd, der skal tiltrække danskere, som har meget langsomt internet. (Side 4)

FALCKS BESTYRELSE VAR ADVARET OM MULIG CHIKANE MOD BIOS

Falcks bestyrelse blev i sommeren 2015 advaret om muligt urent trav i forbindelse med udbuddet i Region Syddanmark. Bestyrelsen undlod at gøre noget, da den blev "betrygget" af topchef Allan Søgaard Larsen. (Side 8)

LARS LARSEN HAR HÆLDT 424 MIO. KR. I TABSRAMTE MØBELKÆDER

Jysk-milliardær Lars Larsen må igen give økonomisk nødhjælp til møbelkoncernen IDdesign, der står bag to landsdækkende kæder. (Side 11)

/ritzau/FINANS

Flemming Kruhøffer

Strategier du kan handle

Navn
 
+/-(%)
 
Tid

 
10,05%
 
16/08/19

 
4,32%
 
16/08/19

 
3,97%
 
16/08/19

 
2,14%
 
16/08/19

 
0,70%
 
16/08/19

Copytrading - kopier handler fra ovenstående strategier så de eksekveres live på din egen konto.
Læs mere her.

 

Seneste nyheder