Tirsdagens aviser med Novo Nordisk, SAS og Nordea

Udgivet den 16-01-2018  |  kl. 06:32  |  

BØRSEN

JUICE-KÆDE RUNDER 1 MIA. KR. I OMSÆTNING I ÅR

Joe & the Juice øger vækstambitionerne. Juicekæden vil åbne 60 nye butikker i år, og omsætningen skal runde 1 mia. kr. Vækstfonden yder tocifret millionlån til vækstplanen. De høje vækstrater smitter dog ikke af på bundlinjen, da 2017 ender med et underskud ifølge driftsdirektør Sebastian Vestergaard. (Forside, side 6-7)

INVESTORER ADVARER MOD KAPITALJAGT I HELLERUP

To af investorerne i konkurstruede Hellerup Finans advarer andre mod at komme med ny kapital. Det er på alle måder en utroværdig og meget risikabel investering, lyder det. (Side 8)

FRITZ SCHUR STOPPER SOM SAS-FORMAND

Fritz Schur træder tilbage som bestyrelsesformand i flyselskabet SAS. Det skriver SAS forud for den årlige generalforsamling, der bliver holdt 5. marts. (Side 10)

SVENSK KÆMPE GÅR EFTER MIA. PÅ SYGEFORSIKRINGER

En ny spiller entrerer forsikringsbranchen. Svenske Euro Accident satser på et milliardstort marked for sygeforsikringer, hvor danske pensionsselskaber melder om underskud og hård konkurrence. (Side 12)

CENTRALBANKERNE SENDER USA-RENTER OP

En kombination af strammere pengepolitik i de globale centralbanker, stigende inflation og Kina-frygt betyder, at tre årtiers obligationsoptur nu kan vende. (Side 18)

BERLINGSKE BUSINESS

KURSMANIPULATION STORTRIVES I KRYPTOVALUTA

Lynhurtige og omfattende kursmanipulationer er en del af forklaringen på de store kursudsving på kryptovalutaer. Et eksempel er en gruppe kaldet Pump'n'Pump, hvor 4000 medlemmer på under ti minutter drev en kurs op med 1800 pct., inden de solgte igen. (Forside, side 4-5)

DANMARK TAGER SOLIDT DYK PÅ PRESTIGEFYLDT KONKURRENCELISTE

Danmark er det land i verden, der over de seneste ti år har taget det største dyk på World Economic Forums prestigefyldte konkurrenceliste. Det viser ny analyse. (Side 3)

OPTUR I OLIEPRISEN KAN HURTIGT MISTE PUSTEN

Olieprisen rundede mandag en milepæl, da den krydsede 70 dollar per tønde for første gang i over tre år. Analytikere vurderer dog, at olieprisen snart vil komme under pres fra flere fronter. (Side 10)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

NOVO NORDISK RISIKERER PRISKRIG MED ÆRKERIVAL I USA

Det danske medicinalflagskib Novo Nordisk kan blive tvunget ud i en udmarvende priskrig med ærkerivalen Eli Lilly på det store amerikanske insulinmarked. (Forside, side 6-7)

LEGO INDGÅR TÆT ALLIANCE MED KINESISK ONLINEGIGANT

Lego tager en genvej ind på det enorme kinesiske legetøjsmarked med et samarbejde med verdens største firma inden for onlinespil, kinesiske Tencent. (Side 5)

KUNDERNES FORMAND VIL UNDERSØGE LOVBRUD I NORDEAS PENSIONSSELSKAB

Kunderne er i gang med at købe deres pensionsselskab af Nordea for 7,8 mia. kr. Formand Peter Gæmelke er helt tryg ved købet trods afsløringen af brugen af ulovligheder. (Side 8)

NETVÆRKSKONGEN FORLADER SAS

Fritz Schur, der har siddet for bordenden i flere store selskaber i erhvervslivet, siger farvel til endnu en af de tunge poster. Efter 10 år som formand stopper Fritz Schur i bestyrelsen for det skandinaviske luftfartsselskab SAS. (Side 9)

/ritzau/FINANS

Flemming Kruhøffer

Tags:  newspaper❯ 

Strategier du kan handle

Navn
 
+/-(%)
 
Tid

 
0,00%
 
25/05/18

 
0,00%
 
25/05/18

 
0,00%
 
25/05/18

 
0,00%
 
25/05/18

Social Copy trading - kopier handler fra ovenstående strategier så de eksekveres live på din egen konto.
Læs mere her.

 

Seneste nyheder