Tirsdagens aviser med TDC, Nets og Danske Bank

Udgivet den 04-02-2020  |  kl. 06:32  |  

BØRSEN

MOBILEPAY VIL EROBRE TUSINDVIS AF KUNDER FRA NETS

Mobilepay er klar til at tage stor bid af markedet for betaling af regninger og stjæle kunder fra Nets' Betalingsservice med en billigere løsning. (Forside, side 6-7)

TIDLIGERE B&O-BOSS TAGGER DIREKTØRPOSTEN I TDC

TDC har nu fundet den person, der skal føre koncernen sikkert igennem transformationen. Det bliver tidligere B&O-chef Henrik Clausen. (Side 8)

CORONAVIRUS KAN FORSTÆRKE BAVARIAN NORDICS BUDSKAB

Opmærksomheden på infektionssygdomme kan smitte af på biotekselskabet Bavarian Nordics ordrebog for koppevacciner, vurderer topchef Paul Chaplim. (Side 10)

VESTAS KOMMER NÆPPE TIL AT LEVERE PÅ LANGSIGTET MÅL I 2020

Når Vestas onsdag fremlægger tal for 2019, er fokus rettet mod overskudsgraden i 2020. Det vil afgøre, hvor aktien skal hen på regnskabsdagen. (Side 13)

DANSKE BANK KAN NÅ 2020-MÅL MED RENTETRUMF

Onsdag løfter Danske Bank sløret for forventningerne til 2020 i forbindelse med årsrapporten. Ifølge analytikere har banken en trumf til at nå forventningerne. (Side 15)

KINA TRÆKKER UUNDGÅELIGT GLOBAL VÆKST NED

Finansmarkederne i USA og Europa gik mandag fri af Kinas voldsomme dyk. Men konsekvenserne af coronaepidemien vil ramme hårdt også uden for Kina. (Side 18-19)

BERLINGSKE BUSINESS

MAGASIN VIL INDTAGE EUROPA MED AMBITIØS OFFENSIV

Detailbranchen er under pres, og fysiske butikker lukker på stribe. Men stormagasinet Magasin går mod strømmen og åbner en stribe webbutikker rundt om i Europa. I Sverige er der også planer om en fysisk butik. (Forside, side 4-5)

MÆRSKDIREKTØR ANKLAGES FOR AT DELTAGE I LYSSKY PENGEKARRUSEL

En nu forhenværende dansk Mærsk-direktør i Brasilien står centralt i en sag, hvor den danske rederigigant er under mistanke for at have bestukket sig til kontrakter med oliekæmpen Petrobras. (Side 6-7)

FYRET B&O-CHEF NY TOPCHEF FOR TDC

Henrik Clausen skal stå i spidsen for Danmarks største telekoncern fra om to uger. Han kommer ind på et tidspunkt, hvor TDC er under massivt pres. (Side 8)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

CORONAUDBRUD RAMMER FORSKELLIGT

For robotvirksomheden Mir har coronaudbruddet betydet et totalt stop for handel med Kina. Andre mærker dårligt viruseffekten, og i DI advarer formanden mod at lade frygten få overtaget. (Forside, side 6-9)

NYKREDIT HAR SUCCES MED SIN STRATEGI - TOEREN SIGTER PÅ LOKALBANKERNE

Nykredits koncernchef, Michael Rasmussen, vil have et endnu tættere samarbejde med små og mellemstore banker for at stå bedst muligt i konkurrencen med Danske Bank, Nordea og Jyske Bank. (Side 4)

NETS FØLER SIG PRESSET AF FRANSK MILLIARDOPKØB

Fusionen mellem Worldline og Ingenico skaber en stor konkurrent til Nets, lyder det fra topchef Bo Nilsson, der vurderer, at Nets er nødt til at fortsætte den internationale ekspansion for at kunne forblive konkurrencedygtig. (Side 11)

/ritzau/FINANS

Flemming Kruhøffer

Relaterede nyheder