Tirsdagens danske avisuddrag med Mærsk, Genmab og Hummel

Udgivet den 29-05-2018  |  kl. 06:41  |  

BØRSEN

ARVING SCORER MILLIARD PÅ SALG AF GUBI

Jacob G. Olsen sælger familiens livsværk, designvirksomheden Gubi, til Axcel. Handlen værdisætter det fremadstormende selskab til lige over 1,5 mia. kr. (Forside, side 6-7)

FARLIG MÆRSK-STRATEGI: DE KÆMPER IMOD EGNE KUNDER

A.P. Møller-Mærsk satser benhårdt på at blive et "end-to-end" transportfirma. Dermed skal de i kamp med sine kunder, og det kan blive en dyr krig. (Side 8)

PER AARSLEFF LÆGGER PROBLEMER I GRØNLAND BAG SIG OG LØFTER PROFITTEN

Entreprenørkoncernen Per Aarsleff har en stærk niche inden for fundering og rørteknik, mener topchef Ebbe Malte Iversen. (Side 9)

GENMAB PÅ GYNGENDE GRUND EFTER STUDIEFLOP

En kæmpe kurslussing og et klæde af usikkerhed er svøbt om biotekselskabet, der går ind i et dødvande, efter at to kræftstudier er floppet. (Side 10)

TIDLIGERE SUPERSÆLGER: OMINTO BYGGER PÅ PYRAMIDE

Kristian Hoenicke, der tjente en formue på at hverve kunder til Ominto-selskabet Dubli, kalder det en pyramide. Mange danskere har klaget til spillemyndighed. (Side 12)

JYSK BANKBRYLLUP ER TÆTTERE PÅ ET JA FRA KONKURRENCESTYRELSE

Fusionen mellem Nordjyske Bank og Ringkjøbing Landbobank rykker nu et skridt nærmere med grønt lys fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. (Side 13)

BANKER SKAL TJENE PENGE PÅ BOLIGSIDE MED SATS PÅ KØBERE

Nykredit, Sydbank, Arbejdernes Landsbank og Spar Nord ændrer strategi for Bolighed, som blandt andet skal formidle lån, forsikringer og advokattjenester. (Side 14)

POSTNORDS FORMAND: VI HAR SIKRET BREVETS FREMTID I DANMARK

EU har godkendt den danske del af redningsplanen til Postnord. Den skal fremtidssikre brevet. Sveriges bidrag behandles stadig. (Side 15)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

REGERINGEN FORVENTER JOB-BOOM DE KOMMENDE ÅR

Væksten fortsætter, og op mod 70.000 flere kommer i arbejde inden 2020, vurderer regeringen i en ny prognose. (Forside, side 4-5)

VAGTHUNDE SKUBBER ANSVARET RUNDT I DANSKE BANKS ESTISKE HVIDVASKSAG

Dansk finanstilsyn har overordnet ansvar for at komme til bunds i Danske Banks estiske hvidvasksag, lyder det fra det estiske finanstilsyn. SF indkalder til hastesamråd. (Forside, side 6-7)

EU GIVER GRØNT LYS FOR POSTNORD-PLAN

EU-kommissionen har med konkurrencekommissær Margrethe Vestager i spidsen nu godkendt den dansk/svenske redningsplan for Postnord. (Side 8)

SILVAN-BOSS VIL LOKKE KUNDER I BIKSEN MED BLOMSTER OG BOLIGNIPS

Charmeoffensiven for at flere kvinder til at shoppe varer i Silvan er sat ind. Den nye topchef vil med ny strategi sende toplinjen til nye højder. (Side 9)

BERLINGSKE BUSINESS

HUMMEL REJSER SIG EFTER BALLADEÅR MED REKORDRESULTAT

Tøjmærket Hummel trodser intern urolighed og leverer rekordresultat. Den nye topchef, Allan Vad Nielsen, er på vej med nyt samarbejde med den kinesiske handelsplatform Tmall. (Forside, side 3)

TYSKE REFORMER KAN HIVE ITALIEN UD AF GÆLDSKRISE

Italien skal lære af tyskerne, som via hårde og stærkt upopulære reformer af arbejdsmarkedet gik fra at være Europas syge mand til at være en jobmaskine. Det er vejen ud af gældskrisen, mener to eksperter. (Forside, side 4-5)

JOE & THE JUICE PRESSER PÅ I UDLANDET MEN BUNDLINJEN LIDER

Danske juicedarlings har næsten fordoblet sin omsætning, men årsregnskabet viser samtidig et underskud på 27 mio. kr. på bundlinjen. Årsagen findes blandt andet i massive investeringer i nye forretninger verden over. (Side 8)

OPSANG TIL REGERINGEN: ENERGIBOSS I HÅRDT ANGREB PÅ BIOMASSEN

Afgiftsfritagelsen af biomasse er en byrde for statskassen, og pengene kunne være brugt langt bedre, mener den danske topchef i E.On. (Side 10-11)

/ritzau/FINANS

Lizette Knudsen

Tags:  newspaper❯ 

Seneste nyheder