Tirsdagens danske avisuddrag med PKA, Coop og Nordea

Udgivet den 17-04-2018  |  kl. 06:45  |  

BØRSEN

SVIN BLIVER SENDT PÅ NØDHOTELLER

Frygten for at storkonflikten vil lukke slagterier, får svineproducenter til at sende slagtemodne svin på nødhoteller. (Forside + side 14-15)

PIHL & SØN KUNNE HAVE UNDGÅET KONKURS

Kuratoren på konkursboet hos byggekoncernen Pihl & Søn mener, at koncernen måske kunne have overlevet, efter at den vandt over D'Angleterre i en voldgiftssag. (Side 6-7)

OPTISQUARE FÅR MILLIONINVESTERING FRA GOOGLE-CHEFER

Startuppen Optisquare, der vil overbevise virksomheder om at hyre freelancere i stedet for fastansatte, får en tocifret millioninvestering fra Tommy Ahlers og de øverste chefer for Googles nordeuropæiske operationer. (Side 10)

PKA AIP FÅR NY CHEF

PKA henter EFK-chef Anette Eberhard til posten som chef for pensionsselskabets særlige enhed for alternative investeringer, PKA AIP. (Side 11)

EU'S MEDICINKONTROL KAN SVÆKKES VED ET HÅRDT BREXIT

Et hårdt brexit kan skade EU's adgang til medicin, og medicinalselskaber opfordrer EU til at tilbyde Storbritannien et medlemskab af Det Europæiske Lægemiddelagentur. (Side 20)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

HANDELSKRIG KAN BANE VEJ FOR DANFOSS' KINESISKE OPERATIONER

Handelskrigen mellem USA og Kina kan bane vej for, at Danfoss-koncernen kan vinde markedsandele fra amerikanske konkurrenter på det kinesiske marked. (Forside + side 6-7)

FÆRCH PLAST BYDER PÅ KONKURRENT I USA

Ifølge Bloomberg har emballageproducenten Færch Plast budt et milliardbeløb på sin store amerikanske konkurrent The Waddington Group. (Side 3)

SØREN SCHRIVER SKAL BETALE SAGSOMKOSTNINGER FOR TILBAGETRUKKET HUMMEL-RETSSAG

Hummels tidligere direktør Søren Schriver skal betale 200.000 kr. i sagsomkostninger, selv om han har trukket sin anklage om uberettiget bortvisning fra Hummel tilbage. (Side 4)

TUI VIL VÆRE STØRST I DANMARK

Rejsekoncernen TUI spår et comeback i Danmark efter flere år med tab af kunder og underskud i forretningen. Nu vil TUI udfordre Spies og være størst. (Side 8-9)

JAPAN VIL FORSØGE SIG MED AT SKABE EN UENDELIG ENERGIKILDE

Japanske atomfysikere vil skaffe menneskeheden uendelige mængder af ren energi ved at bruge en supercomputer til at stoppe solen i en flaske. (Side 10-11)

BYGGEBRANCHEN VENTER MILLIARDVÆKST

De samlede bygge- og anlægsinvesteringer forventes, ifølge en ny analyse fra DI Byg, at runde 200 mia. kr. i 2018.

BERLINGSKE BUSINESS

DE STØRSTE BØRSSELSKABER ER STORT SET BLEVET GÆLDFRIE PÅ TI ÅR

Danmarks 25 største børsselskaber har i løbet af ti år fjernet gæld for over 100 mia. kr., og de er stort set blevet gældfrie. (Forside + side 10)

CBS GÅR TILBAGE PÅ UNIVERSITETERNES VERDENSRANGLISTE

Copenhagen Business School er gået fire placeringer tilbage på ranglisten for verdens bedste universiteter inden for Business & Management og ligger nu på en 17.-plads. (Side 4)

COOP-DIREKTØR BLIVER PÅ POSTEN

Det står klart, at Peter Høgsted fortsætter som direktør for Coop, efter at Lasse Bolander blev genvalgt som formand i weekenden. Nu gælder det om at se fremad, siger direktøren. (Side 8-9)

NORDEA INTRODUCERER NY INVESTERINGSROBOT

Nordea vil på sigt udfordre Danske Banks investeringsrobot, June, med en ny robotløsning kaldet Nora, men først vil banken få flere af sine egne kunder til at investere. (Side 12)

/ritzau/FINANS

Marianne Kromann Hellesen

Strategier du kan handle

Navn
 
+/-(%)
 
Tid

 
1,69%
 
19/10/18

 
1,48%
 
19/10/18

 
1,04%
 
19/10/18

 
-1,18%
 
19/10/18

 
-2,08%
 
19/10/18

Copytrading - kopier handler fra ovenstående strategier så de eksekveres live på din egen konto.
Læs mere her.

 

Seneste nyheder