Topdanmark/CEO: 2021 var et historisk stærkt år

Udgivet den 21-01-2022  |  kl. 12:22  |  
Arkiv: Foto

Forsikringsselskabet Topdanmark leverede i 2021 sit højeste årsresultat nogensinde, og det skyldes både en positiv udvikling på kundesiden, men også udviklingen af nye og mere skræddersyede produkter.

Sådan lyder vurderingen fra Peter Hermann, der er administrerende direktør hos Topdanmark.

- 2021 har været et historisk år for Topdanmark, som understreger, at vi er i en rigtig positiv udvikling. Vi har hjulpet både eksisterende og nye kunder, som er det, vi er til for, samtidig med at vi har styrket vores konkurrenceevne og tilbud til kunder - blandt andet ved at gå forrest i branchen og lancere helt nye forsikringsprodukter og services, siger han i en kommentar til regnskabet.

I den mindre livs- og pensionsforretning blev en negativ start på 2021 - efter forøgede priser - vendt til god vækst mod slutningen af året.

- Vi startede året med negativ vækst i vores livs- og pensionsforretning, men sluttede en positiv fremgang og et flot resultat for året. Alt tyder på, at vi efter en periode, hvor vi tilpassede priserne for at styrke lønsomheden, nu igen oplever, at kunder vælger os til, og at vi kan se frem til positiv vækst, siger Peter Hermann.

.\\˙ MarketWire

Mikkel Brix Kvols

Tags:  CEO❯  Shares❯