Topdanmark/CEO: Resultatfremgangen er bredt funderet

Udgivet den 18-07-2019  |  kl. 12:20  |  
Arkiv: Foto

Forsikringsselskabet Topdanmark har oplevet en bred resultatfremgang i regnskabet for andet kvartal. Den administrerende direktør Peter Hermann hæfter sig særligt ved fremgangen i erhvervs-, landbrugs- og livsforsikringsområdet.

Selskabet har stadig stigende erstatningsudgifter til rørskader, mens det faldende renteniveau også har hevet i den gale retning, påpeger han i regnskabet.

- Ved at opdage læk på vandrør i tide undgår kunderne store skader, som kan betyde genhusning af familier i flere måneder. Vi ønsker at gøre livet nemmere for kunderne og samtidig have en god forretning. Det kan vi blandt andet ved at hjælpe kunderne med helt at undgå, at skader sker, eller at skader bliver for omfattende, siger Peter Hermann i regnskabet.

Han noterer sig også den positive udvikling i faldet af tyveri- og indbrudsskader. Der har også været en pæn fremgang på skadeforsikringsområdet, hvilket skyldes en pæn kundetilgang og fastholdelse.

- Vi lægger vægt på, at kunderne skal opleve, at det er nemt, enkelt og hurtigt at få løst deres henvendelser eller problemer. Flere og flere kunder ønsker at anmelde deres skader digitalt. Andelen af skader, der anmeldes online, er således fordoblet siden 2016 til nu 65 pct., siger han.

Topdanmark opjusterer også sine forventninger til det forsikringstekniske nøgletal combined ratio. Combined ratio, der populært sagt sætter udbetalte erstatninger og omkostninger i forhold til præmierne, ses nu på 85-86 eksklusive afløbsgevinster for 2019. Der var tidligere 86-87.

/ritzau/FINANS

Patrick Solberg

Tags:  CEO❯  Report❯  Shares❯ 

Strategier du kan handle

Navn
 
+/-(%)
 
Tid

 
10,45%
 
23/08/19

 
9,21%
 
23/08/19

 
4,50%
 
23/08/19

 
1,69%
 
23/08/19

 
1,02%
 
23/08/19

Copytrading - kopier handler fra ovenstående strategier så de eksekveres live på din egen konto.
Læs mere her.

 

Seneste nyheder