Torsdagens aviser med Danske Bank, Tryg og Novo Nordisk

Udgivet den 11-10-2018  |  kl. 06:32  |  

BØRSEN

PARLØB MED KINAS REGERING GIVER TRADESHIFT VÆKSTBOOST

Et tæt samarbejde med Kinas regering giver it-selskabet Tradeshift et kraftigt rygstød på det kinesiske marked for håndtering af fakturaer. Værdien af transaktioner vokser omkring 400 pct. om året i øjeblikket, og Tradeshift runder en omsætning på 2 mia. kr. i år. (Forside, side 6-7)

FITNESS WORLD VISER MUSKLER OG KØBER OP

Fitness World vil undgå begynderfejl i udvidelsen til nye markeder og køber den næststørste fitnesskæde i Schweiz med 33 centre. (Side 9)

DANSKE BANKS CHEF I ESTLAND TIPPET OM HVIDVASK I 2006

En russisk centralbankchef advarede personligt de estiske myndigheder om hvidvask i Sampo Banks estiske filial. Han blev siden myrdet. (Side 12)

NY TDC-BOSS LANCERER STRATEGI MED LANGSIGTET HORISONT

Den nye TDC-topchef, Allison Kirkby, skal udrulle telekoncernens nye strategi. Hun glæder sig over at have ejere med et langt perspektiv i ryggen. (Side 14)

GENMAB-STIFTER JAGTER NY ANTISTOFSUCCES I USA

Claus Møller, der sidst i 1990'erne var med til at stifte Genmab og sad i dets direktion frem til 2008, har været med til at skabe en ny børssucces. (Side 18)

BERLINGSKE BUSINESS

FORSIKRINGSGIGANT STYRER EFTER FOREBYGGELSE

Tryg lancerer som det første forsikringsselskab i Norden en strategi, hvor fokus skifter fra klassisk forsikring til forebyggelse med tilbud om alarmer og rottespærrer til boligen samt sladrehanke til bilen mod billigere præmier. (Forside, side 4-5)

POLITIKERE SÆTTER LUP PÅ EKSFORMAND FOR FINANSTILSYNET

Finanstilsynets håndtering af Danske Banks hvidvasksag er røget ind i en politisk storm, hvor luppen især ser ud til at være på den tidligere bestyrelsesformand med en direktørfortid i Danske Bank. (Side 6)

NOVO RULLER OFFENSIV UD I KAMP MOD ÆRKERIVAL

Novo Nordisk er under pres på det lukrative amerikanske GLP-1-marked, hvor konkurrenten Eli Lilly har indhentet en stor dansk føring. Novo svarer igen med stor salgsoffensiv og landsdækkende TV-reklamer. (Side 8-9)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

AMBU-CHEF FREMLÆGGER SIN LØNPAKKE MED GEVINST PÅ 400 MIO. KR.

Medicoselskabet Ambus topchef, Lars Marcher, er blevet træt af, at omverden har travlt med at kritisere hans bonusprogram. Som det første børsnoterede selskab i Danmark vil Ambu lægge alle detaljer frem om ledelsens aflønning. (Forside, side 6-7)

INTERNATIONALE ONLINEGIGANTER JAGTER DANSKE MODEHUSE

Den danske tøjeksport holdes i høj fart af især øget nethandel. Flere af de store aktører i den internationale onlinehandel efterlyser faktisk mere dansk mode. (Side 4)

NY TDC-CHEF VIL GERNE BLIVE NÅR OPGAVEN ER FULDFØRT

Allison Kirkby vil gøre TDC til en bannerfører for fremtidens televirksomhed. Men hendes egen fremtid ser usikker ud, når hun har splittet TDC op i to selskaber. (Side 10)

/ritzau/FINANS

Flemming Kruhøffer

Tags:  Shares❯ 

Strategier du kan handle

Navn
 
+/-(%)
 
Tid

 
9,62%
 
22/04/19

 
8,93%
 
22/04/19

 
8,41%
 
22/04/19

 
3,64%
 
22/04/19

 
1,18%
 
22/04/19

Copytrading - kopier handler fra ovenstående strategier så de eksekveres live på din egen konto.
Læs mere her.

 

Seneste nyheder