Torsdagens aviser med Genmab, Carlsberg og PFA

Udgivet den 14-06-2018  |  kl. 06:33  |  

BØRSEN

SAGSØGTE FOR FUSK MED UDBYTTE TIL ANGREB PÅ Skat

Advokat John Hanamirian repræsenterer knap 100 amerikanske pensionskasser, som Skat sagsøger for at have svindlet sig til milliarder i udbytteskat. Advokaten langer ud efter både skatteminister Karsten Lauritzen og Skat, som han mener har misforstået hele sagen og opfører sig unfair. (Forside, side 14-15)

KAPITALFOND TÆT PÅ MILLIARDSALG AF IT-KOMET

Kapitalfonden Adelis gør klar til at sælge jyske It Relation for et milliardbeløb. Firmaets stifter ønsker dog at beholde sin del. Det er blot to år siden, at fonden blev hovedejer i selskabet, der er specialiseret i outsourcing af it for små og mellemstore virksomheder. (Side 6-7)

BLOGGERE REKLAMERER FOR BØRSFIRMAS OMSTRIDTE PLATFORM

Børsnoterede Ominto har betalt kendte bloggere for at skrive positivt om platformen, der anklages for at være pyramidespil. Blandt andet den tidligere tv-vært Line Baun Danielsen og bloggeren Mascha Vang har lagt navn til flere reklamer for Omintos handelsplatform Dubli.com. (Side 8)

PFA SENDER MILLIARDBELØB TIL KUNDERNE

PFA uddeler 1 mia. kr. til de kunder, der har investeret en del af deres formue i pensionskæmpen. Pengene kommer fra den omstridte milliardstore pengetank Kollektiv Kundekapital, men forrentningen er ifølge ekspert på vej ned. (Side 9)

UDSKÆLDT FIRMA LAVER FORMUE PÅ SOL, VIND OG EJENDOMME

Mange investorer skriger efter alternative investeringer som solcelleparker, og det laver stifterne af Obton rekordmange penge på. (Side 10)

DANSKE FIRMAER JAGTER VINDORDRER I KINA

Store danske vindaktører kan spinde guld på en samarbejdsaftale med Kina, som energiminister Lars Christian Lilleholt indgik under sit nylige visit i landet. Danske eksperter sendes til Kina for at være med til at kickstarte det kinesiske offshore marked. (Side 18-19)

BERLINGSKE BUSINESS

DANSKE BANKER ER MERE ROBUSTE TRODS REKORDUDBYTTE

De danske banker har haft et usædvanligt godt år. De skovlede rekordmange milliarder ind, udbetalte over halvdelen af pengene til deres ejere, og nu viser ny forskning, at bankerne også formåede at polstre sig. (Forside, side 10-11)

FOLKEFESTEN FOR GENMABS BØRSSTJERNER FUSER UD

Genmab har været succeshistorien over dem alle i dansk biotek. Fra en tilværelse på fallittens rand indtog selskabet fra Islands Brygge på rekordtid rollen som hele landets børs-darling. Med studieflop af de helt store er aktionærerne nu blevet ramt af virkeligheden. (Side 8-9)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

CARLSBERG SATSER PÅ AT UNDVIGE BØDE PÅ KNAP HALV MILLIARD.

Carlsberg-koncernen kæmper i Tyskland for at undvige en bøde på 462 mio. kr. i en kartelsag. Bryggeriet bygger ankesagen på nye beviser, som omfatter en faktura fra et møde blandt bryggerichefer. Carlsberg har ikke sat penge af til at dække bøden. (Forside, side 10-11)

FODBOLD-VM GIVER CARLSBERG LØFT I KINA

Efterspørgslen på øl i Kina er kraftigt stigende op til VM i fodbold. Målt i mængder er salget steget med næsten 100 pct. i maj. Kampene bliver set på barer og restauranter, og det giver langt højere profit end salg fra supermarkeder og købmænd. (Side 3)

DYNEKONGEN VIL SENDE SINE MØBELBUTIKKER I FÆLLES OFFENSIV

Jysk-ejer Lars Larsen drømmer om at få flere af sine detailkæder til at arbejde tættere sammen i udlandet. To af møbelselskaberne skruer op for den udenlandske ekspansion. (Side 8-9)

/ritzau/FINANS

Flemming Kruhøffer

Tags:  Shares❯ 

Strategier du kan handle

Navn
 
+/-(%)
 
Tid

 
7,33%
 
25/03/19

 
2,45%
 
01:41:01

 
1,99%
 
25/03/19

 
1,80%
 
25/03/19

 
0,80%
 
25/03/19

Copytrading - kopier handler fra ovenstående strategier så de eksekveres live på din egen konto.
Læs mere her.

 

Seneste nyheder