Torsdagens danske avisuddrag med Netcompany, Novo og Lego

Udgivet den 24-05-2018  |  kl. 06:50  |  

BØRSEN

STIFTER HAR TJENT 1,2 MIA. KR. PÅ NETCOMPANY-SUCCES

Når Netcompany den 7. juni 2018 bliver børsnoteret, vil stifter og topchef André Rogaczewski have tjent op imod 1,2 mia. kr. på den danske it-komet. Han lover fortsat vækst. (Forside, side. 6-7)

VÆKSTKOMET STORMER FREM: OVERSKUD TÆT PÅ 500 MIO. KR.

Teknologiselskabet 3Shape har ramt en guldåre på produkter til tandlæger. Men selskabets sky ejere har hverken planer om salg eller børsnotering. (Side 8)

TOPFOLK FLYGTER FRA BØRSFIASKOEN OMINTO: BESTYRELSEN TRÆKKER SIG

Bestyrelsen i it-firmaet Ominto, som har en række danske rigmænd i ejerkredsen, træder tilbage efter børsfiasko. Ominto tav i flere dage om afgange. (Side 9)

NORDEA FORTSATTE LEVERING AF 500-EUROSEDLER TRODS ADVARSEL

Indtil 2015 leverede storbanken Nordea 500-eurosedler for 950 mio. kr. til tre vekselbureauer på trods af hvidvaskadvarsel fra Bagmandspolitiet. (Side 10)

SMÅBANKER SCORER 65.000 KUNDER PÅ STORBANKERS FILIALLUK

På et år har de små og mellemstore banker fået 65.000 nye kunder. Store rivaler har trukket sig fra mindre byer, lyder det fra sparekasseboss. (Side 11)

PKA ÅBNER FOR MERE RISIKABLE INVESTERINGER MED EU-FOND

Kommissionens plan om en 727 mia. kr. fond med grøn fokus møder stor opbakning hos PKA med 19 mia. kr. i klimainvesteringer. (Side 12)

DANFOSS-CHEF: JEG HADER IKKE KINA

Styret i Beijing har et klart mål om, at kinesiske virksomheder skal være verdens bedste på blandt andet klima- og energiteknologi. Det skræmmer ikke Danfoss. (Side 20-21)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

DANSKE BANK HAR DE MEST SOLIDE KUNDER

Blandt de største banker har Nykredit landets mest risikable kunder, mens Danske Bank er duksedrengen, viser en ny omfattende undersøgelse. (Forside, side 6-7)

PANDORA BRUGER MILLIONER PÅ BEDRE KONTROL MED SALGET

Smykkekoncernen køber - som led i en strategi om øget salg - partnere ud af flere markeder, hvor de har drevet Pandora-butikker. (Side 4)

ARLA HÆVER MÆLKEPRIS EFTER MÅNEDER I FRIT FALD

Et iskoldt forår har dæmpet produktionen af mælk i Europa, og samtidig har Kina og andre store eksportmarkeder fået appetit på flere mejerivarer. Derfor begynder Arlas indtjening og mælkeafregning til landmændene at stige efter måneder i frit fald. (Side 8)

LEGO-FAMILIENS REBEL TABER MILLIONER PÅ BILPARADIS

Det er halvandet år siden, at Anders Kirk Johansen åbnede stedet, der skal være Danmarks mest spektakulære bilhus. (Side 9)

NOVO PRESSES FRA FLERE KANTER: ER DER EN NY SPARERUNDE PÅ VEJ I MEDICINALIMPERIET?

Novo Nordisk bliver hårdt ramt i USA i 2019, og flere iagttagere forventer nye spareplaner. (Side 10)

BERLINGSKE BUSINESS

EKSPERTER TVIVLER PÅ LAURITZENS SKATTEJAGT

De danske skattemyndigheder forsøger at hente en stor del af de tabte milliarder fra udbytteskandalen hjem ved at anlægge en lang række civilretlige sager. (Forside, side 4-5)

WEGNER-MØBELMAGER SÆTTER SIG PÅ DET BEDSTE RESULTAT I 110 ÅR

Virksomheden Carl Hansen & Søn er for første gang nogensinde større ude i Europa end hjemme i Danmark. Det traditionsrige fynske familieforetagende har aldrig tjent mere, og virksomheden vil fortsætte med at slå rekorder, forsikrer direktøren. (Side 6-7)

NOVO-TOPCHEF KIGGER IND I FREMTIDEN: VI KAN TAGE 30-40 PCT. AF VORES PRISER

Hvis Novo Nordisk kan slippe for at lægge arm med magtfulde amerikanske medicinindkøbere, vil den danske diabeteskæmpe kunne sælge sine produkter med kæmpe rabatter i USA, lyder det fra Novos topchef. (Side 8)

DANMARKS DYRESTE BØRSDEBUT: NETCOMPANY PRESSER SIG SELV MAKSIMALT

Med løfter om vækstrater og en dyr børsnotering, der kan prissætte Netcompany til en værdi på over otte mia. kr., har selskabet selv sat forventningerne tårnhøjt. Topchefen vil fortsat måles på at levere sine projekter til tiden. (Forside, side 10-11)

DANSK INTERNETPIONER INVESTERER I KAMPEN MOD AMAZON

Den danske netboghandel Saxo.com tager hul på ny strategi, der skal sikre overlevelse i kampen mod giganter som Amazon, der varsles på vej mod Danmark. (Side 12)

/ritzau/FINANS

Lizette Knudsen

Tags:  newspaper❯ 

Strategier du kan handle

Navn
 
+/-(%)
 
Tid

 
3,89%
 
17:00:01

 
2,35%
 
17:30:01

 
0,32%
 
17:00:01

 
-2,40%
 
18:57:01

 
-4,84%
 
17:00:01

Copytrading - kopier handler fra ovenstående strategier så de eksekveres live på din egen konto.
Læs mere her.

 

Seneste nyheder