Torsdagens danske avisuddrag med Novozymes, tilsyn og boligskat

Udgivet den 24-10-2019  |  kl. 06:58  |  

BØRSEN

UDSKUDT SKATTESYSTEM KAN KOSTE BOLIGEJERE MILLIARDER

Skatteminister Morten Bødskov (S) offentliggjorde onsdag en udskydelse af skatteomlægningen til 2024. Boligejere kan nu risikere at skulle betale op til 3 mia. kr. mere om året mellem 2021 og 2023. (Forside, side 20-21)

RENGØRINGSSELSKAB VIL REVOLUTIONERE BRANCHEN

Rengøringsselskabet ACT.Global er på kort tid vokset fra næsten ingenting til at omsætte for 100 mio. kr. Nu vil selskabet revolutionere branchen med et banebrydende produkt. (Forside, side 8)

RINGKJØBING LANDBOBANK HOPPER MED PÅ BØLGEN OG ANNONCERER NEGATIVE RENTER

Ringkjøbing Landbobank annoncerede onsdag negative renter for privatkunder. Det vil øge presset på kunderne, mener analytiker. (Side 12)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

MOMSSVINDLERE GÅR IGEN SOM KUNDER HOS SAMME REVISOR

Et mindre revisorselskab har løst opgaver for mindst 33 selskaber, der har indgået i det formodede svindelnetværk. Det svarer til knap hver fjerde af de i alt 138 selskaber, der formodes knyttet til netværket. (Forside + side 11-13)

NOVOZYMES PRESSES AF HANDELSKRIGEN

Novozymes presses af handelskrigen mellem USA og Kina. Tvisten har skubbet de amerikanske landmænd og hele ethanolindustrien ud i en dyb krise og har blandt andet ført til selskabets tredje nedjustering af forventningerne i år. (side 4)

BANKDIREKTØR ER BEKYMRET FOR BANKERNES FREMTID

Ringkjøbing Landbobanks administrerende direktør, John Fisker, er bekymret for banksektorens fremtid. Selv om den jyske bank lige har et godt år, frygter topchefen, at andre konkurrenter kan få det svært i et miljø med rentefald. (Side 10)

BERLINGSKE BUSINESS

HUSEJERNE ER TABERNE EFTER NYT KOKS MED BOLIGSKATTEN

Det nye boligskattesystem er blevet udskudt tre år og hovedsageligt husejere vil være de store tabere. (Forside, side 4-7)

FINANSTILSYNET SER SORTE HULLER I IDÉ OM EU-JAGT PÅ HVIDVASK

Idéen om en ny myndighed på EU-plan bliver modtaget køligt af det danske finanstilsyn. Jesper Berg, der er direktør i Finanstilsynet, mener, at en fælles EU-myndighed vil være et forstyrrende mellemled. (Forside, side 8)

/ritzau/FINANS

Lærke Lehmann Raschat

Tags:  newspaper❯ 

Relaterede nyheder