Tryg/CEO: Ser god udvikling på toplinjen fortsætte

Udgivet den 10-10-2017  |  kl. 08:19  |  

Forsikringskoncernen Tryg har fået sparket gang i væksten, som i flere år ellers har været en akilleshæl for selskabet, og særligt den danske privatforretning trækker op, mens selskabet hungrer efter, at der kommer mere gang i den norske økonomi.

Det siger koncerndirektør i Tryg Morten Hübbe, som ser den positive udvikling i bruttopræmieindtægterne fortsætte.

- Privat Danmark trækker helt klart stærkest og ligger med en vækst på 2,6 pct. i kvartalet. Det er niende kvartal i træk, vi har positiv vækst - med en stigende kurve. Det forventer jeg egentlig kan fortsætte, og vi er inde i en rigtig god udvikling med vores danske privatforretning, siger han til Ritzau Finans.

Mens der var vækst i den danske privatforretning, så halter det fortsat i Norge, hvor Trygs privatforretning havde en negativ præmievækst i tredje kvartal på 0,6 pct. Trods tilbagegangen er der tale om en forbedring i forhold til faldene i de foregående kvartaler.

- Det har haltet lidt mere med vores norske forretning, som har haft negativ vækst, men der ser vi faktisk også sådan spæde tegn på forbedring i det her kvartal med positiv udvikling i antal kunder både på privat og erhverv.

- Det kunne være rart at få den norske økonomi lidt højere op i gear, for der er den ikke endnu, men samlet set synes jeg, at vores toplinjevækst er på vej i en god retning, og det forventer jeg fortsætter.

/ritzau/FINANS

Flemming Thestrup Andersen

Tags:  CEO❯ 

Relaterede nyheder