Tysk industrigigant overrasker positivt på omsætningen

Udgivet den 12-02-2019  |  kl. 07:36  |  
Arkiv: Foto

Det tyske industrikonglomerat Thyssenkrupp bekræfter tirsdag morgen selskabets prognose til 2018/19 og noterer for første kvartal af regnskabsåret en omsætning på 7,94 mia. euro i den fortsættende forretning.

Til sammenligning var der ifølge Bloomberg News af analytikerne estimeret en fortsættende omsætning på 7,63 mia. euro.

Det fremgår af selskabets regnskab for første kvartal, som er leveret tirsdag morgen forud for børsåbning.

I første kvartal af indeværende regnskabsår modtog Thyssenkrupp nye ordrer for en samlet værdi af 8,1 mia. euro. Salget i kvartalet var 3 pct. højere end i samme kvartal sidste år og landede på 7,9 mia. euro.

Det justerede driftresultat (EBIT) endte på 168 mio. euro, hvilket som forventet var lavere end i samme kvartal året inden.

- Den fortsatte vækst i ordreindgang og salg viser, at Thyssenkrupp opererer i attraktive markeder, og at vores fundamentale vækstdrivere er intakte. Men tallene viser også, at vi er nødt til presse på fremadrettet med vores "performance programs" i alle dele af forretningen.

- Vi er fuldt ud fokuserede på at gøre dette, og vi er sikre på, at vi vil levere en klar fremgang i dette regnskabsår i forhold til vores vækst- og marginmål for 2020/21, siger Guido Kerkhoff, der er administrerende direktør for Thyssenkrupp, i forbindelse med dagens regnskab.

Thyssenkrupp står over for at skulle opsplitte selskabet i to dele - Thyssenkrupp Industrials og Thyssenkrupp Materials.

Førstnævnte vil udgøre elevator-, køretøjs- og ingeniørdelen af forretningen, mens Materials har fokus på råvarer og byggematerialer som stål og aluminium.

- Med opsplitningen vil vi skabe strategisk klarhed og gøre forretningen i stand til at udvikle sig mere dynamisk. Begge dele af Thyssenkrupp vil blive slankere, hurtigere og bedre, siger Guido Kerkhoff.

/ritzau/FINANS

Nicoline Lärka Sørensen

Tags:  Shares❯  Udenlandsk selskab❯ 

Strategier du kan handle

Navn
 
+/-(%)
 
Tid

 
10,45%
 
15:39:01

 
9,21%
 
15:39:01

 
4,50%
 
15:39:01

 
1,69%
 
15:39:01

 
1,02%
 
15:39:01

Copytrading - kopier handler fra ovenstående strategier så de eksekveres live på din egen konto.
Læs mere her.

 

Seneste nyheder