USA/tendens: Lysegrøn dag i vente efter rød onsdag

Udgivet den 22-02-2018  |  kl. 14:25  |  

Det peger på en stille dag på de amerikanske aktiemarkeder, hvor futures på de store indeks viser stigninger på mellem 0,02 og 0,25 pct. efter en onsdag, hvor S&P 500-indekset lukkede med et minus på 0,6 pct., Dow Jones-indekset sluttede med et tab på knap 0,7 pct., mens Nasdaq endte med et fald på 0,2 pct.

Faldene kom efter offentliggørelsen af referatet fra det seneste møde i Federal Reserves renteudvalg, hvor bekymringer om effekten af præsident Trumps skattelettelser blev luftet og sendte Wall Street i spin, mens renterne steg til det højeste niveau i fire år.

Torsdag kan Apple komme i fokus, da kilder ifølge Bloomberg News peger på, at elektronikgiganten arbejder på at opgradere sine trådløse AirPods hovedtelefoner. Californiske Cupertino skulle være i gang med en ny vandtæt version, der skulle være klar til salg til næste år. Men allerede i år vil en opdatering se dagens lys, forlyder det.

Apple stiger med 0,4 pct. i formarkedet.

Og så lægger den amerikanske præsident, Donald Trump, efter sidste uges voldsomme skoleskyderi i Florida op til et par markante justeringer af våbenlovgivningen. Trumps forslag rummer både stramninger og lempelser. På et møde onsdag i Det Hvide Hus sagde Trump blandt andet, at han ønskede at fjerne våbenfri zoner ved landets skoler. Han sagde samtidig, at han støtter en idé om, at lærere med særlig træning kan være bevæbnede.

American Outdoor Brands - det tidligere Smith & Wesson - stiger med 0,5 pct. i formarkedet, mens Sturm Ruger & Co. reagerer modsat og falder med 0,6 pct. i formarkedet.

Dagens regnskab kommer fra HP Enterprise - men først efter børslukning. Aktien falder 0,25 pct. i formarkedet.

/ritzau/FINANS

Charlotte Mackeprang

Tags:  Preview❯  Shares❯  USA❯ 

Strategier du kan handle

Navn
 
+/-(%)
 
Tid

 
2,97%
 
13/12/18

 
0,85%
 
13/12/18

 
0,56%
 
13/12/18

 
-0,77%
 
13/12/18

 
-10,35%
 
13/12/18

Copytrading - kopier handler fra ovenstående strategier så de eksekveres live på din egen konto.
Læs mere her.

 

Seneste nyheder