USA/tendens: Opkøbstilbud sender bryggeriaktie i vejret med 120 pct.

Udgivet den 12-11-2019  |  kl. 15:03  |  

Det amerikanske aktiemarked ventes tirsdag at åbne tæt på uændret og afventende forud for en tale af den amerikanske præsident, Donald Trump, i The Economic Club i New York.

Her vil fokus være rettet mod kommentarer, der kan give indikationer om muligheden for en snarlig aftale mellem USA og Kina på handelsområdet.

Forud for talen ved middagstid lokal tid i New York - og åbningen af børserne på Wall Street - ligger futuren på Dow Jones-indekset 0,06 pct. højere.

Mandag lukkede Dow Jones rekordhøjt efter et marginalt plus på 0,04 pct. til 27.691,49, mens det brede S&P 500-indeks og Nasdaq faldt henholdsvis 0,2 og 0,1 pct.

Futures for S&P ligger næsten uændret tirsdag før åbningen, mens Nasdaq 100-futuren stiger 0,1 pct.

I formarkedet stiger D.R. Horton, som er USA's største parcelhusbyggefirma, med 3 pct., efter at selskabet offentliggjorde en bedre kvartalsvis ordreindgang end ventet.

I de tre måneder frem til udgangen af september steg købskontrakterne med 14 pct. fra samme periode året før til 13.130. Til sammenligning var der ventet en stigning på 7,9 pct. Selskabet overraskede også positivt med indtjeningen og øgede udbytteudlodningen til sine aktionærer.

Craft Brew Alliance er i formarkedet endvidere tordnet i vejret med 120 pct., efter at bryggerigiganten Anheuser-Busch InBev har tilbudt at købe den Portland-baserede bryggerivirksomhed for 16,50 dollar per aktie kontant - mod en lukkekurs tirsdag på 7,33 dollar.

I forvejen ejer Anheuser-Busch 31,2 pct. af Craft Brew.

Der er tirsdag kommet regnskab fra Linde, som er verdens største leverandør af industrielle gasser. Bedre tal end ventet krydret med en opjustering bliver i formarkedet belønnet med en stigning på 1,3 pct.

Kvartalstal fra Tyson Foods var derimod til den svage side og bliver takseret til et fald på 0,9 pct. i formarkedet.

Der kan også komme fokus på Walt Disney Company forud for selskabets lancering af Disney+, som skal tage kampen op mod streamingtjenester som Netflix og HBO. I formarkedet stiger aktien 1,1 pct. fremgår det af Investing.com.

/ritzau/FINANS

Flemming Thestrup Andersen

Tags:  Preview❯  Shares❯  USA❯ 

Relaterede nyheder