VEDTÆGTER

Udgivet den 11-10-2016  |  kl. 16:28  |  

Vedtægter

 

 

for

 

 

Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Navn, hjemsted og formål

§ 1

 

Selskabets navn er Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S.

 

Selskabets hjemsted er Brøndby kommune.

 

§ 2

 

Selskabets formål er at drive professionel fodbold, handel samt investering, herunder investering i fast ejendom i såvel ind- som udland.

 

Aktiekapital

§ 3

 

Selskabets aktiekapital er på 51.011.451 kr. Aktiekapitalen er indbetalt. Aktiekapitalen er fordelt i aktier på kr. 0,50 og multipla heraf.

 

§ 3a

 

Bestyrelsen er indtil 31. marts 2021 bemyndiget til at beslutte at forhøje Selskabets aktiekapital ad én eller flere gange ved tegning af op til nominelt 255.057.255 stk. aktier a nominelt kr. 0,50 (i alt op til nominelt kr. 127.528.627,50) med fortegningsret for Selskabets eksisterende aktionærer.

 

For nye aktier udstedt i henhold til denne bemyndigelse skal gælde, at de nye aktier skal tegnes ved kontant betaling, der skal ske fuldt ud, at de nye aktier skal registreres i VP Securities A/S og giver ret til udbytte fra tidspunktet for kapitalforhøjelsens registrering i Erhvervsstyrelsen, at de nye aktier skal være omsætningspapirer og udstedes som navneaktier og noteres i Selskabets ejerbog, at der med hensyn til indløselighed og omsættelighed skal gælde de samme regler, der gælder for de øvrige aktier, at aktierne i øvrigt skal have samme rettigheder som Selskabets eksisterende aktier, og at der ikke skal gælde indskrænkninger i den nye aktionærs fortegningsret ved fremtidige forhøjelser.

 

§ 3b

 

Bestyrelsen er indtil 31. marts 2021 bemyndiget til at beslutte at forhøje Selskabets aktiekapital til markedskurs ad én eller flere gange ved tegning af op til nominelt 10.202.290 stk. aktier a nominelt kr. 0,50 (i alt op til nominelt 5.101.145 kr. (uden fortegningsret for Selskabets aktionærer.

 

Bestyrelsen kan beslutte, at forhøjelsen helt eller delvis skal ske på anden måde end ved kontant betaling. Såfremt forhøjelsen sker ved kontant betaling, er der ved beslutning om bemyndigelse sket fravigelse af vedtægternes § 4.

 

For de nye aktier udstedt i henhold til denne bemyndigelse skal gælde, at betaling skal ske fuldt ud, at de nye aktier skal registreres i VP Securities A/S og giver ret til udbytte fra tidspunktet for kapitalforhøjelsens registrering i Erhvervsstyrelsen, at de nye aktier skal være omsætningspapirer og udstedes som navnaktier og noteres i Selskabets ejerbog, at der med hensyn til indløselighed og omsættelighed skal gælde de samme regler, der gælder for de øvrige aktier, at aktierne i øvrigt skal have samme rettigheder som Selskabets eksisterende aktier, og at der ikke skal gælde indskrænkninger i den nye aktionærs fortegningsret ved fremtidige forhøjelser.

 

 

§ 3c

 

Bestyrelsen er indtil 30. juni 2018 bemyndiget til ad en eller flere gange at udstede op til i alt kr. 12.000.000 tegningsoptioner (warrants), der hver giver ret til at tegne én (1) aktie à nominelt kr. 0,50 i selskabet samt foretage dertil hørende kapitalforhøjelser på op til nominelt kr. 6.000.000 uden fortegningsret for selskabets eksisterende aktionærer.

 

Warrants kan udstedes til medarbejdere og direktion i Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S.

 

Bestyrelsen fastsætter udnyttelseskursen, dog minimum kurs pari. Warrants til bestyrelsen kan dog ikke udstedes til en kurs under markedskurs. Øvrige vilkår og betingelser fastsættes af bestyrelsen.

 

For nye aktier, udstedt i henhold til denne bemyndigelse, skal gælde, at de nye aktier skal tegnes ved kontant indbetaling, at de nye aktier skal registreres i VP Securities A/S og giver ret til udbytte fra tidspunktet for kapitalforhøjelsens registrering i Erhvervsstyrelsen, at de nye aktier skal være omsætningspapirer og udstedes som navneaktier og noteres i Selskabets ejerbog, at der med hensyn til indløselighed og omsættelighed skal gælde de samme regler, som der gælder for de øvrige aktier, at aktierne i øvrigt skal have samme rettigheder som selskabets eksisterende aktier, og at der ikke skal gælde indskrænkninger i den nye aktionærs fortegningsret ved fremtidige forhøjelser.

 

Bestyrelsen har den 23. oktober 2013 delvist udnyttet bemyndigelsen ovenfor, idet bestyrelsen har udstedt og tildelt 3.639.277 warrants, jf. vedtægternes Tillæg 1. Bestyrelsen har den 7. februar 2014 delvist udnyttet bemyndigelsen ovenfor, idet bestyrelsen har udstedt og tildelt 500.000 warrants, jf. vedtægternes Tillæg 2. Bestyrelsen har den 11. september 2014 delvist udnyttet bemyndigelsen ovenfor, idet bestyrelsen har udstedt og tildelt 1.250.000 warrants, jf. vedtægternes Tillæg 3. Bestyrelsen har den 27. september 2016 delvist udnyttet bemyndigelsen ovenfor, idet bestyrelsen har udstedt og tildelt 196.250 warrants, jf. vedtægternes Tillæg 4. Der resterer herefter 6.414.473 warrants under bemyndigelsen.

 

§ 4

 

Ved enhver kontant forhøjelse af aktiekapitalen har aktionærerne ret til forholdsmæssig tegning af de nye aktier. Generalforsamlingen kan med den stemmeflerhed, der kræves til vedtægtsændring, bestemme afvigelse fra den foran fastsatte fortegningsret.

 

Aktier

§ 5

 

Aktierne udstedes som navneaktier og noteres i Selskabets ejerbog. Aktierne er frit omsættelige omsætningspapirer.

 

Selskabets aktionærer er i intet tilfælde pligtige at lade deres aktier indløse helt eller delvis.

 

Selskabets ejerbog føres af Computershare A/S, Kongevejen 418, Øverød, 2840 Holte.

 

§ 6

 

Når årsrapporten er godkendt af generalforsamlingen, udbetales det fastsatte udbytte med frigørende virkning for selskabet på grundlag af aktiernes registrering i VP Securities A/S.

 

 

 

§ 7

 

Selskabets aktier kan mortificeres udenretligt i overensstemmelse med de til enhver tid gældende regler herom. Enhver mortifikation i henhold til nærværende bestemmelse sker for aktionærens regning, ligesom udstedelse af nyt aktiebrev eller registrering i VP Securities A/S efter sket mortifikation sker for aktionærens regning. Såfremt bestyrelsen ikke finder det godtgjort, at der skal ske mortifikation, kan bestyrelsen henvise aktionæren til at søge mortifikation ved dom efter de derom gældende regler.

 

Er selskabets tidligere A-aktier ikke blevet registreret i VP Securities A/S senest tre år efter, at disse er blevet indkaldt til registrering der, forholdes for så vidt angår endnu ikke registrerede tidligere A-aktier overensstemmelse med selskabslovens § 63.

 

Generalforsamlinger

§ 8

 

Selskabets generalforsamlinger afholdes i Brøndby kommune.

 

Ordinær generalforsamling afholdes hvert år inden den 30. april.

 

Ekstraordinær generalforsamling afholdes efter beslutning af en generalforsamling, bestyrelsen eller på begæring af selskabets revisor. Endvidere kan aktionærer, der tilsammen ejer 5 % af aktiekapitalen eller repræsenterer mindst 5 % af det samlede antal stemmer, skriftligt over for bestyrelsen begære ekstraordinær generalforsamling afholdt til behandling af et eller flere i begæringen angivne spørgsmål.

 

Fremkommer begæring om afholdelse af ekstraordinær generalforsamling, skal bestyrelsen indkalde til sådan generalforsamling inden fjorten dage efter begæringens modtagelse.

 

§ 9

 

Generalforsamlinger indkaldes af bestyrelsen via selskabets hjemmeside samt i Erhvervsstyrelsens IT-system med højst 5 ugers og mindst 3 ugers varsel.

 

Indkaldelse med dagsorden skal endvidere ske ved almindelig brevforsendelse til enhver i ejerbogen noteret aktionær, der har fremsat begæring om tilsendelse af indkaldelser til generalforsamlinger, medmindre bestyrelsen har udnyttet bemyndigelsen i § 9a.

 

Indkaldelse til generalforsamling, hvor der træffes beslutning efter selskabslovens § 77, stk. 2, § 92, stk. 1 eller 5 eller § 107, stk. 1 eller 2, skal indeholde den fulde ordlyd af forslaget til vedtægtsændringer og skal sendes til enhver noteret aktionær.

 

§ 9a

 

Bestyrelsen er bemyndiget til at træffe beslutning om, at selskabet kan give alle meddelelser til selskabets aktionærer i henhold til selskabsloven eller disse vedtægter, herunder indkaldelser til generalforsamlinger og fuldstændige forslag, ved elektronisk post, ligesom dokumenter inklusive årsrapporter kan fremlægges eller sendes elektronisk.

 

Hvis bestyrelsen udnytter bemyndigelsen, anmoder selskabets direktion selskabets navnenoterede aktionærer om en elektronisk postadresse, hvortil meddelelser kan sendes. Alle aktionærer skal sikre, at selskabet er i besiddelse af den korrekte elektroniske postadresse, og den enkelte aktionær skal løbende sørge for at ajourføre denne.

 

Der gives oplysninger om krav til anvendte systemer og om anvendelsen af elektronisk kommunikation af selskabets direktion direkte til aktionærerne eller på selskabets hjemmeside.

 

§ 10

 

Dagsordenen for den ordinære generalforsamling skal omfatte:

 

  1. Forelæggelse af årsrapport med revisionspåtegning til godkendelse.
  2. Forslag til anvendelse af overskud eller dækning af tab i henhold til den godkendte årsrapport.
  3. Godkendelse af bestyrelsens vederlag for det igangværende regnskabsår
  4. Eventuelle forslag fra aktionærer eller bestyrelse.
  5. Valg af bestyrelse.
  6. Valg af én statsautoriseret revisor.
  7. Eventuelt.

 

Enhver aktionær har ret til at få et bestemt emne behandlet på den ordinære generalforsamling, såfremt aktionæren skriftligt fremsætter krav herom over for bestyrelsen senest 6 uger før generalforsamlingen skal afholdes. Fremsætter en aktionær krav herom senere end 6 uger før generalforsamlingens afholdelse, afgør bestyrelsen, om kravet er fremsat i så god tid, at emnet kan optages på dagsordenen for generalforsamlingen.

 

Senest tre uger før generalforsamlingen skal indkaldelsen, det samlede antal aktier og stemmerettigheder på datoen for indkaldelsen, herunder det samlede antal for hver aktieklasse, de dokumenter, der skal fremlægges på generalforsamlingen, herunder for den ordinære generalforsamlings vedkommende den senest reviderede årsrapport, dagsordenen og de fuldstændige forslag, samt de formularer, der anvendes ved stemmeafgivelse ved fuldmagt og ved stemmeafgivelse pr. brev gøres tilgængelige på selskabets hjemmeside. Gøres de formularer, der anvendes ved stemmeafgivelse ved fuldmagt og ved stemmeafgivelse pr. brev ikke tilgængelige på internettet, oplyser selskabet på hjemmesiden, hvordan formularerne kan rekvireres i papirform og sender formularerne til enhver aktionær, der ønsker det.

 

§ 11

 

En aktionærs ret til at deltage i og afgive stemmer på generalforsamlingen fastsættes i forhold til de aktier, aktionæren besidder på registreringsdatoen, som ligger 1 uge før generalforsamlingens afholdelse. Deltagelse i generalforsamlingen forudsætter tillige, at aktionæren har anmodet om adgangskort til den pågældende generalforsamling for sig selv eller en befuldmægtiget senest tre dage forud for afholdelsen. Aktionæren kan tillige møde med en rådgiver. Adgangskort udstedes til den, der ifølge ejerbogen er noteret som aktionær på registreringsdatoen, eller som selskabet pr. registreringsdatoen har modtaget behørig meddelelse fra med henblik på indførsel i ejerbogen. Stemmeretten kan endvidere udøves ved brevstemme.

 

§ 12

 

På generalforsamlinger har hvert aktiebeløb på kr. 0,50 én stemme.

 

 

 

§ 13

 

Generalforsamlinger ledes af en af bestyrelsen udpeget dirigent, der afgør alle spørgsmål vedrørende sagernes behandlingsmåde og stemmeafgivning, der skal være skriftlig, såfremt en efter dirigentens skøn passende del af de tilstedeværende og repræsenterede aktionærer måtte ønske det.

 

På en generalforsamling kan beslutning kun tages om de i dagsordenen anførte forslag og ændringsforslag hertil.

 

De på generalforsamlingen behandlede anliggender afgøres ved simpel stemmeflerhed, med mindre andet følger af lovgivningen eller disse vedtægter. I tilfælde af stemmelighed ved valg foretages ny afstemning. Står stemmerne herefter atter lige, har bestyrelsens formand den udslagsgivende stemme, såfremt han er aktionær i selskabet, og ellers afgøres valget ved lodtrækning. I andre tilfælde af stemmelighed er det fremsatte forslag forkastet. Til vedtagelse af beslutninger om vedtægtsændringer eller om selskabets opløsning udkræves - for så vidt der ikke i lovgivningen udkræves større majoritet eller enstemmighed - at beslutningen vedtages med mindst 2/3 såvel af de afgivne stemmer som af den på generalforsamlingen repræsenterede stemmeberettigede aktiekapital.

 

Dersom forslaget om vedtægtsændringer ikke er fremsat eller tiltrådt af bestyrelsen, kræves endvidere, at mindst 2/3 såvel af det samlede antal stemmer som af den stemmeberettigede aktiekapital er repræsenteret på generalforsamlingen.

 

Over det på en generalforsamling passerede indføres en beretning i en dertil af bestyrelsen autoriseret forhandlingsprotokol, der underskrives af dirigenten. En bekræftet udskrift af generalforsamlingsprotokollen skal være tilgængelig for aktionærerne på selskabets kontor senest 14 dage efter generalforsamlingens afholdelse.

 

Bestyrelse og direktion

§ 14

 

Selskabets bestyrelse består af tre til seks medlemmer, der vælges af generalforsamlingen for ét år ad gangen og som kan genvælges. Derudover har Brøndbyernes Idrætsforening, så længe selskabet har brugsret til Brøndbyernes Idrætsforenings licens under DBU til at drive professionel fodbold, ret til at udpege én til to medlemmer til selskabets bestyrelse for et år ad gangen med mulighed for genudpegning. Brøndbyernes Idrætsforening skal senest 6 uger før selskabets ordinære generalforsamling oplyse de udpegede personers navn og ledelseshverv, således at selskabet kan oplyse dette i indkaldelsen til selskabets ordinære generalforsamling. Den eller de udpegede medlemmer indtræder i bestyrelsen umiddelbart efter selskabets ordinære generalforsamling, dog første gang umiddelbart efter den førstkommende generalforsamling efter at selskabets har gennemført den på selskabets ordinære generalforsamling den 3. april 2013 i forslag 6. IV foreslåede og besluttede kapitalforhøjelse frem til selskabets ordinære generalforsamling i 2014. Den eller de udpegede medlemmer kan ikke udpeges til formand for selskabets bestyrelse.

 

Bestyrelsen forestår ledelsen af selskabets anliggender. Bestyrelsen træder sammen umiddelbart efter afholdelsen af den ordinære generalforsamling og vælger af sin midte en formand og en næstformand. Bestyrelsen fastsætter i øvrigt ved en forretningsorden nærmere bestemmelser om udførelsen af sit hverv.

 

Bestyrelsen er beslutningsdygtig, når over halvdelen af samtlige medlemmer er til stede.

 

Over det på bestyrelsesmøderne passerede føres en protokol, der underskrives af samtlige tilstedeværende medlemmer af bestyrelsen.

 

Bestyrelsesmedlemmer modtager et årligt honorar. Bestyrelsens samlede vederlag for det igangværende regnskabsår forhåndsgodkendes på selskabets ordinære generalforsamling medens det samlede vederlag for det foregående regnskabsår angives og indstilles til generalforsamlingens endelige godkendelse i og sammen med selskabets årsrapport.

 

§ 14a

 

Selskabet har udarbejdet overordnede retningslinjer for selskabets incitamentsaflønning af bestyrelse og direktion. Disse retningslinjer er forelagt og vedtaget på selskabets ekstraordinære generalforsamling den 17. september 2013. Retningslinjerne er offentliggjort på selskabets hjemmeside www.brondby.com.

 

§ 15

 

Bestyrelsen ansætter en direktion bestående af et til tre medlemmer til at lede den daglige drift.

 

Bestyrelsen kan meddele prokura, enkel eller kollektiv.

 

Tegningsregel

§ 16

 

Selskabet tegnes af bestyrelsens formand eller næstformand i forening, enten med et medlem af bestyrelsen eller med en direktør eller af tre bestyrelsesmedlemmer i forening eller af den samlede bestyrelse.

 

Revision

§ 17

 

Revisionen af selskabets årsrapporter foretages af en af generalforsamlingen for et år ad gangen valgt statsautoriseret revisor.

 

Regnskab

§ 18

 

Selskabets regnskabsår er kalenderåret.

 

§ 19

 

Årsrapporten skal opgøres i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning om aflæggelse af årsrapport.

 

*****

 

Således vedtaget på ordinær generalforsamling den 10. maj 2016 og ændret ved bestyrelsesbeslutning den 27. september 2016.

 

 

 

 

TILLÆG 1

 

 

Generalforsamlingen traf den 17. september 2013 beslutning om at bemyndige bestyrelsen til at udstede op til i alt kr. 12.000.000 warrants til selskabets medarbejdere, direktion og bestyrelse samt til at foretage dertil hørende kapitalforhøjelser uden fortegningsret for eksisterende aktionærer.

 

Bestyrelsen besluttede efter indstilling fra vederlagsudvalget i henhold til bemyndigelsen givet til dette udvalg, delvist at udnytte generalforsamlingens bemyndigelse ved at udstede i alt 3.639.277 warrants, der hver giver ret til at tegne én (1) aktie a nominelt kr. 1,00 til kr. 3,00 (Udnyttelsesprisen).

 

De udstedte warrants fordeles som følger:

 

 

  Antal Udnyttelses-
prisen
Nutidsværdi
(før korrektion for udvanding)
Tommy Sommer Håkansson 785.896 stk. 3,00 kr. 858.678 kr.
Thomas Frank 500.000 stk. 3,00 kr. 529.660 kr.
Per Rud 553.647 stk. 3,00 kr. 586.490 kr.
Anders Bay 549.733 stk. 3,00 kr. 582.344 kr.
Thomas Kahlenberg 1.250.000 stk. 3,00 kr. 1.324.151 kr.
  3.639.277 stk.   3. 881.323 kr.

 

 

 

Antal warrants

Antallet af warrants, der tildeles Tommy Håkansson, er justeret for forskellen mellem børskursen den 18. september 2013, hvor han efter sin ansættelseskontrakt skulle have haft det aftalte antal warrants tildelt, og Udnyttelsesprisen.

 

Antallet af warrants, der tildeles henholdsvis Per Rud og Anders Bay, er ligeledes justeret for forskellen mellem børskursen ved deres respektive tiltræden og Udnyttelsesprisen.

 

Da børskursen ved Thomas Franks tiltræden var lig Udnyttelsesprisen, og da udnyttelsesprisen, for så vidt angår Thomas Kahlenberg, er aftalt til kr. 3,00 er antallet af warrants, der tildeles disse, ikke justeret.

 

Udnyttelse

Tommy Sommer Håkansson kan tidligst udnytte de tildelte warrants i det handelsvindue, der følger efter selskabets delårsmeddelelse for 3. kvartal 2016 (svarende til omkring tre år efter tildeling) og senest fem år efter tildeling.

 

Anders Bay og Thomas og Frank kan successivt udnytte de tildelte warrants fordelt med en fjerdedel årligt, første gang i det handelsvindue, der følger efter selskabets delårsmeddelelse for 1. halvår 2014 (svarende til et omkring år efter deres respektive tiltræden), herefter samme tidspunkt i de efterfølgende tre år og senest fem år efter tildeling.

 

Per Rud kan ligeledes successivt udnytte de tildelte warrants fordelt med en fjerdedel årligt, første gang i det handelsvindue, der følger efter selskabets delårsmeddelelse for 3. kvartal 2014 (svarende til omkring et år efter hans tiltræden), herefter samme tidspunkt i de efterfølgende tre år og senest fem år efter tildeling.

 

Thomas Kahlenberg kan tidligst udnytte de tildelte warrants i det handelsvindue, der følger efter selskabets delårsmeddelelse for 3. kvartal 2014 (svarende til omkring et år efter hans tiltræden) og senest fem år efter tildeling.

 

Ved udløb af de respektive udnyttelsesperioder bortfalder eventuelt uudnyttede warrants.

 

Hvis de tildelte warrants ønskes udnyttet, skal selskabet have skriftligt meddeles herom 14 dage inden den ønskede udnyttelse.

 

Udnyttelse er, med undtagelse af Thomas Kahlenberg, betinget af modtagerens fortsatte ansættelse i selskabet, hvorfor retten til warrants bortfalder ved dennes fratræden, såfremt modtageren selv opsiger stillingen eller bliver opsagt af selskabet grundet misligholdelse af ansættelsesforholdet. Såfremt selskabet opsiger modtageren, uden at dette skyldes dennes forhold, bevarer modtageren dog retten til at udnytte warrants i de respektive udnyttelsesperioder, jf. de for det udstedte warrants gældende Generelle vilkår, som er bilag til dette Tillæg.

 

Generelle vilkår

Der henvises til de Generelle Vilkår, der er bilag til dette Tillæg.

 

*****

 

 

generelle vilkår

 

Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S ("Selskabet") har den 23. oktober 2013 udstedt og tildelt warrants til en række af dets ansatte ("Warrants"). Warrants er tildelt hver enkelt medarbejder ("Medarbejderen") ved et personligt tildelingsbrev ("Tildelingsbrev(et)"). 

 

For de tildelte Warrants gælder følgende generelle vilkår ("Generelle Vilkår") ved siden af de vilkår, som følger af Tildelingsbrevet.

 

Vederlag

 

Medarbejderen yder ikke vederlag for modtagelsen af de tildelte Warrants.

 

 

Udnyttelse af Warrants

 

Warrants kan udnyttes som angivet i bestyrelsens beslutning og som gengivet i Tildelingsbrevet (Udnyttelsesperioden).

 

I Udnyttelsesperioden kan de tildelte Warrants af Medarbejderen kun udnyttes inden for de perioder, der er gældende ifølge Selskabets interne regler fastsat i henhold til værdipapirhandelsloven. Perioderne er

 

  • fra offentliggørelsen af Selskabets årsregnskabsmeddelelse og 4 uger frem, eller
  • fra offentliggørelse af Selskabets delårsrapporter og 4 uger frem.

 

De tildelte Warrants kan i øvrigt ikke udnyttes, hvis Medarbejderen på udnyttelsestidspunktet besidder intern viden i henhold til værdipapirhandelslovens regler.

 

Selskabet vil meddele Selskabets medarbejdere på en praktisk måde, når Udnyttelsesperioderne foreligger.

 

 

Procedure ved udnyttelse

 

Medarbejderen (eller en part, der handler på vegne af Medarbejderen efter Medarbejderens død) kan udnytte de tildelte Warrants ved at sende en instruks (Instruksen) til Selskabets økonomichef, således at Instruksen er denne i hænde senest kl. 16.00 på den sidste dag i en periode. Inden de tildelte Warrants kan udnyttes, vil Selskabet sende Instruksen i uudfyldt stand til Medarbejderen.

 

Hver udnyttelse skal omfatte mindst 50.000 Warrants eller det mindre antal, som Medarbejderen har.

 

Når Selskabet har modtaget og godkendt Instruksen samt modtaget købesummen fra Medarbejderen, foranlediger Selskabet udstedelse og overførsel af det antal aktier, der svarer til de udnyttede Warrants til Medarbejderens VP depotkonto.

 

 

Bortfald

 

Efter Udnyttelsesperiodens udløb bortfalder eventuelt uudnyttede Warrants.

 

 

Omsættelighed

 

De tildelte Warrants må ikke være genstand for overdragelse (herunder ved salg, frivillig overdragelse, arv, gave, pantsætning eller på anden måde) hverken direkte eller indirekte eller helt eller delvist.

 

Uanset ovennævnte må der dog ske overdragelse af de tildelte Warrants til ægtefælle/samlever og/eller livsarvinger i tilfælde af Medarbejderens død på betingelse af, at ægtefællens/samleveren og/eller livsarvingen indtræder i de vilkår, der følger af Tildelingsbrevet samt nærværende Generelle Vilkår.

 

Såfremt Medarbejderen måtte disponere over de tildelte Warrants i strid med det i pkt. 0 nævnte forbud eller nærværende Generelle Vilkår i øvrigt, betragtes dette som misligholdelse af Tildelingsbrevet, nærværende Generelle Vilkår og af Medarbejderens ansættelsesforhold, ligesom dispositioner i strid hermed ikke kan gøres gældende over for Selskabet.

 

 

Ansættelsesforholdets ophør

 

Medarbejders fratræden, uden at denne har misligholdt:

 

Såfremt Medarbejderens ansættelsesforhold i Selskabet ophører på grund af

 

  1. Selskabets opsigelse af Medarbejderen, uden af dette skyldes Medarbejderens misligholdelse af ansættelsesforholdet,
  2. Medarbejderen opsiger sit ansættelsesforhold på grund af Selskabets væsentlige misligholdelse,
  3. Medarbejderen går på pension,
  4. Medarbejderen fratræder på grund af langvarig sygdom,
  5. Medarbejderens død,

vil Medarbejderen (eller Medarbejderens dødsbo) være berettiget til at beholde de i henhold til Tildelingsbrevet tildelte Warrants, som om Medarbejderen stadig var ansat i Selskabet.

 

Medarbejderens fratræden på grund af sin egen opsigelse:

 

Ved Medarbejderens egen opsigelse af ansættelsesforholdet, inden Udnyttelsesperioden er påbegyndt, bortfalder samtlige tildelte Warrants.

 

Medarbejderens fratræden på grund af misligholdelse:

 

Såfremt ansættelsesforholdet ophører på grund af Medarbejderens misligholdelse af ansættelsesforholdet, inden Udnyttelsesperioden er påbegyndt, bortfalder samtlige tildelte Warrants, der ikke er udnyttet.

 

Orlov

 

Hvis Medarbejderen holder orlov i sit ansættelsesforhold i henhold til gældende lovregler om orlov, herunder barselsorlov, medfører dette ingen ændringer i forhold til de tildelte Warrants.

 

Ændring af stilling i Selskabet

 

Såfremt Medarbejderen tiltræder en ny eller ændret stilling i Brøndby IF-koncernen, medfører dette ingen ændring i forhold til de tildelte Warrants, medmindre andet aftales særskilt mellem Selskabet og Medarbejderen.

 

 

Justering af udnyttelsesprisen og/eller antal tildelte Warrants

 

Den i Tildelingsbrevet anførte Udnyttelsespris og det i Tildelingsbrevet anførte antal tildelte Warrants justeres i nedenstående tilfælde:

 

Kapitaldispositioner

 

Ved kapitaldispositioner, der ikke foregår til markedskurs, korrigeres de tildelte Warrants' udnyttelsespris og/eller antallet af tildelte Warrants efter Selskabets valg, således at de tildelte Warrants' værdi ikke påvirkes af disse dispositioner. Ved kapitaldispositioner forstås udstedelse af aktier, fondsaktier, konvertible obligationer eller andre konvertible lån eller tegningsoptioner (warrants) og nedsættelse af aktiekapitalen med henblik på andet end dækning af underskud.

 

Udnyttelsesprisen ændres ikke ved udstedelse af medarbejderaktier eller medarbejderobligationer i henhold til de til enhver tid gældende regler herom i skattelovgivningen eller ved udstedelse af warrants til bestyrelse, ledelse og/eller øvrige medarbejdere i koncernen uden fortegningsret for de eksisterende aktionærer i Selskabet.

 

Øvrige ændringer i Selskabets aktiekapitalforhold

 

Såfremt det vedtages at gennemføre andre ændringer i Selskabets kapitalforhold ud over det i pkt. 0 anførte, som medfører væsentlige ændringer i de tildelte Warrants' værdi, skal Udnyttelsesprisen og/eller antal tildelte Warrants justeres, således at Medarbejderen i videst muligt omfang stilles, som om kapitalændringen ikke havde fundet sted.

 

Udbetaling af udbytte

 

Ved udbetaling af udbytte på mere end 40 % af det enkelte års koncernresultat i Selskabet, reguleret for medarbejderaktier, medarbejderobligationer og/eller warrants til bestyrelse, ledelse og/eller øvrige medarbejdere, korrigeres de tildelte Warrants' udnyttelsespris, for så vidt angår den del af udbyttet, der overstiger 40 %, således at Medarbejderen stilles, som om udbyttet maksimalt havde været på 40 %.

 

Fusion med andre selskaber

 

Såfremt det vedtages at fusionere Selskabet med et eller flere andre selskaber med Selskabet som det fortsættende selskab, sker der ikke derved nogen ændring i de tildelte Warrants.

 

 

Medarbejderens rettigheder ved afnotering og likvidation

 

Uanset bestemmelserne i pkt. 0 kan endnu ikke udnyttede Warrants tildelt i henhold til Tildelingsbrevet udnyttes af Medarbejderen, såfremt

 

  • der træffes beslutning om, at Selskabets aktier ikke længere skal være noteret på NASDAQ OMX Copenhagen A/S, eller
  • der træffes beslutning om likvidation af Selskabet.

 

Udnyttelse af tildelte Warrants skal da ske senest 14 dage efter, at Medarbejderen af Selskabet skriftligt er blevet underrettet om, at en af de i pkt. 0 nævnte beslutninger er truffet, eller begivenheder vil finde sted. Udnyttelsen skal ske i overensstemmelse med pkt. 0.

 

De tildelte Warrants og enhver rettighed i henhold til Tildelingsbrevet og de Generelle Vilkår er herefter bortfaldet.

 

 

Selskabets rettigheder ved ejerskifte, afnotering og likvidation

 

Uanset bestemmelserne i pkt. 0 har Selskabet ret til at kræve, at endnu ikke udnyttede Warrants tildelt i henhold til Tildelingsbrevet udnyttes af Medarbejderen, såfremt

 

  • der sker ejerskifte
  • der træffes beslutning om, at Selskabets aktier ikke længere skal være noteret på NASDAQ OMX Copenhagen, eller
  • der træffes beslutning om likvidation af Selskabet.

 

Ved ejerskifte forstås:

 

  1. Overdragelse af aktier i Selskabet, uanset om dette sker ved køb af eksisterende aktier og/eller ved tegning af nye aktier, der medfører, at samme enhed eller person kontrollerer aktier i Selskabet, der repræsenterer mere end 50 % af stemmerne i Selskabet, eller
  2. fusion af Selskabet med et eller flere andre selskaber, hvor Selskabet bliver det ophørende selskab eller ved spaltning af Selskabet.

 

Udnyttelse af tildelte Warrants skal da ske senest 14 dage efter, at Medarbejderen af Selskabet skriftligt er blevet underrettet om, at en af de i pkt. 0 nævnte beslutninger er truffet, eller begivenheder vil finde sted. Udnyttelsen skal ske i overensstemmelse med pkt. 0.

 

De tildelte Warrants og enhver rettighed i henhold til Tildelingsbrevet og de Generelle Vilkår er herefter bortfaldet.

 

 

Lovvalg og værneting

 

Dansk ret finder anvendelse på de tildelte Warrants.

 

Eventuelle tvister udsprunget af aftalerne omkring tildeling af Warrants skal afgøres ved Selskabets værneting.

 

 

*****

 

 

TILLÆG 2

 

Generalforsamlingen traf den 17. september 2013 beslutning om at bemyndige bestyrelsen til at udstede op til i alt 12.000.000 warrants til selskabets medarbejdere, direktion og bestyrelse samt til at foretage dertil hørende kapitalforhøjelser uden fortegningsret for eksisterende aktionærer.

 

Bestyrelsen besluttede den 23. oktober 2013, efter indstilling fra vederlagsudvalget i henhold til bemyndigelsen givet til dette udvalg, delvist at udnytte generalforsamlingens bemyndigelse ved at udstede i alt 3.639.277 warrants, der hver gav/giver ret til at tegne én (1) aktie a nominelt kr. 1,00 til kr. 3,00 (Udnyttelsesprisen).

 

Bestyrelsen besluttede den 7. februar 2014, efter indstilling fra vederlagsudvalget i henhold til bemyndigelsen givet til dette udvalg, delvist at udnytte generalforsamlingens bemyndigelse ved at udstede yderligere i alt 500.000 warrants, der hver giver ret til at tegne én (1) aktie a nominelt kr. 1,00 til kr. 3,00 (Udnyttelsesprisen).

 

De udstedte warrants tildeles nyudnævnt administrerende direktør (CEO) Jesper Jørgensen.

 

Udnyttelse

Jesper Jørgensen kan successivt udnytte de tildelte warrants fordelt med en fjerdedel årligt, første gang i det handelsvindue, der følger efter offentliggørelse af selskabets årsrapport for 2014 (svarende til omkring et år efter hans udnævnelse som CEO), herefter samme tidspunkt i de efterfølgende tre år og senest fem år efter tildeling. Herefter bortfalder eventuelt uudnyttede warrants.

 

Hvis de tildelte warrants ønskes udnyttet, skal selskabet have skriftlig meddelelse herom 14 dage inden den ønskede udnyttelse.

 

Ved udløb af de respektive udnyttelsesperioder bortfalder eventuelt uudnyttede warrants.

 

Hvis de tildelte warrants ønskes udnyttet, skal selskabet skriftligt meddeles herom 14 dage inden den ønskede udnyttelse.

 

Udnyttelse er betinget af modtagerens fortsatte ansættelse i selskabet, hvorfor retten til warrants bortfalder ved dennes fratræden, såfremt modtageren selv opsiger stillingen eller bliver opsagt af selskabet grundet misligholdelse af ansættelsesforholdet. Såfremt selskabet opsiger modtageren, uden at dette skyldes dennes forhold, bevarer modtageren dog retten til at udnytte warrants i de respektive udnyttelsesperioder, jf. de for det udstedte warrants gældende Generelle vilkår, som er bilag til Tillæg 1 til disse vedtægter.

 

Generelle vilkår

Der henvises til de Generelle Vilkår, der er bilag til Tillæg 1 til disse vedtægter.

 

*****

 

 

 

 

TILLÆG 3

 

Generalforsamlingen traf den 17. september 2013 beslutning om at bemyndige bestyrelsen til at udstede op til i alt 12.000.000 warrants til selskabets medarbejdere, direktion og bestyrelse samt til at foretage dertil hørende kapitalforhøjelser uden fortegningsret for eksisterende aktionærer.

 

Bestyrelsen besluttede den 23. oktober 2013, efter indstilling fra vederlagsudvalget i henhold til bemyndigelsen givet til dette udvalg, delvist at udnytte generalforsamlingens bemyndigelse ved at udstede i alt 3.639.277 warrants, der hver gav/giver ret til at tegne én (1) aktie a nominelt kr. 1,00 til kr. 3,00 (Udnyttelsesprisen).

 

Bestyrelsen besluttede den 7. februar 2014, efter indstilling fra vederlagsudvalget i henhold til bemyndigelsen givet til dette udvalg, delvist at udnytte generalforsamlingens bemyndigelse ved at udstede yderligere i alt 500.000 warrants, der hver giver ret til at tegne én (1) aktie a nominelt kr. 1,00 til kr. 3,00 (Udnyttelsesprisen).

 

Bestyrelsen besluttede den 11. september 2014, efter indstilling fra vederlagsudvalget i henhold til bemyndigelsen givet til dette udvalg, delvist at udnytte generalforsamlingens bemyndigelse ved at udstede yderligere i alt 1.250.000 warrants, der hver giver ret til at tegne én (1) aktie a nominelt kr. 1,00 til kr. 3,00 (Udnyttelsesprisen).

 

De udstedte warrants tildeles til Daniel Agger.

 

Udnyttelse

Daniel Agger kan successivt udnytte de tildelte warrants fordelt med halvdelen i det handelsvindue, der følger efter offentliggørelse af selskabets årsrapport for 2015 (svarende til omkring et år efter hans tiltræden som spiller), og halvdelen i det handelsvindue, der følger efter offentliggørelse af selskabets årsrapport for 2016 og senest fem år efter tildeling. Herefter bortfalder eventuelt uudnyttede warrants.

 

Hvis de tildelte warrants ønskes udnyttet, skal selskabet have skriftlig meddelelse herom 14 dage inden den ønskede udnyttelse.

 

Udnyttelse er betinget af modtagerens fortsatte ansættelse i selskabet, hvorfor retten til warrants bortfalder ved dennes fratræden, såfremt modtageren selv opsiger stillingen eller bliver opsagt af selskabet grundet misligholdelse af ansættelsesforholdet. Såfremt selskabet opsiger modtageren, uden at dette skyldes dennes forhold, bevarer modtageren dog retten til at udnytte warrants i de respektive udnyttelsesperioder, jf. de for det udstedte warrants gældende Generelle vilkår, som er bilag til Tillæg 1 til disse vedtægter.

 

Generelle vilkår

Der henvises til de Generelle Vilkår, der er bilag til Tillæg 1 til disse vedtægter.

 

 

 

TILLÆG 4

 

Generalforsamlingen traf den 17. september 2013 beslutning om at bemyndige bestyrelsen til at udstede op til i alt 12.000.000 warrants til selskabets medarbejdere, direktion og bestyrelse samt til at foretage dertil hørende kapitalforhøjelser uden fortegningsret for eksisterende aktionærer.

 

Bestyrelsen besluttede den 23. oktober 2013, efter indstilling fra vederlagsudvalget i henhold til bemyndigelsen givet til dette udvalg, delvist at udnytte generalforsamlingens bemyndigelse ved at udstede i alt 3.639.277 warrants, der hver gav/giver ret til at tegne én (1) aktie a nominelt kr. 1,00 til kr. 3,00 (Udnyttelsesprisen).

 

Bestyrelsen besluttede den 7. februar 2014, efter indstilling fra vederlagsudvalget i henhold til bemyndigelsen givet til dette udvalg, delvist at udnytte generalforsamlingens bemyndigelse ved at udstede yderligere i alt 500.000 warrants, der hver giver ret til at tegne én (1) aktie a nominelt kr. 1,00 til kr. 3,00 (Udnyttelsesprisen).

 

Bestyrelsen besluttede den 11. september 2014, efter indstilling fra vederlagsudvalget i henhold til bemyndigelsen givet til dette udvalg, delvist at udnytte generalforsamlingens bemyndigelse ved at udstede yderligere i alt 1.250.000 warrants, der hver giver ret til at tegne én (1) aktie a nominelt kr. 1,00 til kr. 3,00 (Udnyttelsesprisen).

 

Bestyrelsen besluttede den 27. september 2016, efter indstilling fra vederlagsudvalget i henhold til bemyndigelsen givet til dette udvalg, delvist at udnytte generalforsamlingens bemyndigelse ved at udstede yderligere i alt 196.250 warrants, der hver giver ret til at tegne én (1) aktie til kr. 1,50 pr. stk. (Udnyttelsesprisen).

 

De udstedte warrants tildeles Søren Vadmand.

 

Udnyttelse

Søren Vadmand kan udnytte de tildelte warrants fra tildelingen og senest fem år efter tildeling. Herefter bortfalder eventuelt uudnyttede warrants.

 

Hvis de tildelte warrants ønskes udnyttet, skal selskabet have skriftlig meddelelse herom 14 dage inden den ønskede udnyttelse.

 

Generelle vilkår

Der henvises til de Generelle Vilkår, der er bilag til Tillæg 1 til disse vedtægter.

 

 

         Yderligere information om denne meddelelse kan fås hos administrerende direktør Jesper Jørgensen på telefon 43 63 08 10.

Vedhæftede filer:

Vedtægter pr. 27. september 2016.pdf

Udgivet af: NPinvestordk

Seneste nyheder