Vestas-konkurrent vil have bedre marginer på landmøller

Udgivet den 29-05-2020  |  kl. 12:08  |  
Arkiv: Foto

Landmølleforretningen hos amerikanske General Electric, som er stor konkurrent til Vestas og Siemens Gamesa, skal præstere bedre marginer.

Derimod ligger profitabel omsætning for selskabets offshoremølle, 12 MW-møllen Haliade-X, som er under udvikling, fortsat nogle år ude i fremtiden.

Det sagde General Electrics topchef, Larry Culp, torsdag på en investorkonference hos finanshuset Bernstein ifølge Recharge News.

Han vurderede endvidere, at GE er godt positioneret til at sikre sig vækst på landmøllemarkedet, særligt på hjemmemarkedet i USA, som er verdens næststørste marked efter Kina.

- Vi skal bare kunne levere bedre marginer. Det indebærer, at vi sikrer os værdi "up front", når vi underskriver ordrer. Vi er nødt til at være aggressive, når vi tænker på omkostninger i den forretning, sagde Larry Culp ifølge Recharge.

I forhold til omkostningerne handler det ifølge Culp ikke kun om indkøb, men også hvordan selskabet støtter op om projekterne - og installerer møllerne i parkerne.

- En lang række af de ting, vi arbejder med, tror jeg vil sikre en bedre performance i landmølleforretningen på linje med konkurrenterne, sagde Larry Culp.

/ritzau/FINANS

Flemming Thestrup Andersen

Tags:  Shares❯  Udenlandsk selskab❯ 

Relaterede nyheder