Victoria Prop.: Gefion ejer 69,1 pct. af aktierne efter opkøb

Udgivet den 18-12-2018  |  kl. 18:01  |  
Arkiv: Foto

Det blev annonceret for en uge siden, at flere aktionærer havde takket ja til Gefion Groups overtagelsestilbud på aktierne i Victoria Properties, og nu er salgene gået igennem.

Gefion har således købt yderligere 11,3 mio. aktier i selskabet, hvilket svarer til 60,5 pct. af aktiekapitalen i selskabet, fremgår det af en meddelelse til fondsbørsen.

Det betyder, at Gefion nu ejer 69,1 pct. af den samlede aktiekapital og stemmerettighederne i selskabet.

Det blandt andet storaktionærerne DG-Byg, Christian Rovsing A/S, FR Holding og Scheibye Holding, som har solgt aktierne, fremgår det af en stribe meddelelser til børsen. Samtlige sælgende parter har tråde til insidere i Victoria Properties.

Købstilbuddet blev fremsat i oktober og lød på 2 kr. per aktie. Planen er at bruge Victoria Properties til investeringer i driftsejendomme.

Der skal skabes et "pensionslignende" driftsselskab med en betydelig ejendomsportefølje, skrev Gefion i forbindelse med tilbuddet.

- Vi besidder nogle klare kompetencer i ejendomssektoren, som giver os unikke fordele i købsprocessen. Det giver gode synergier og mulighed for at skabe et solidt koncept for ejendomsdrift.

- Vi vil gerne arbejde på et finansielt niveau, hvor vi også kan tilbyde investeringsmuligheder med fokus på de langsigtede afkast og kvaliteter, der typisk tiltaler mere klassiske langsigtede investorer, sagde Thomas W. Færch, Gefions stifter og direktør, ved den lejlighed.

Tirsdag sluttede Victoria Properties i 1,825 kr.

/ritzau/FINANS

Oliver Sønderbye Therp

Tags:  insiders dealing❯  Major Shareholder❯  Shares❯ 

Relaterede nyheder