Waturu Holding A/S - referat af ekstraordinær generalforsamling

Udgivet den 06-02-2021  |  kl. 12:02  |  

Selskabsmeddelelse nr. 59
Vejle, den 6. februar 2021

Referat af afholdt ekstraordinær generalforsamling i Waturu Holding A/S.

Den ekstraordinære generalforsamling blev afholdt kl. 11:45 på selskabets adresse, Sjællandsgade 32, 7100 Vejle. Dagsorden var:

1. Valg af dirigent
2. Valg af ny bestyrelse
3. Valg af ny revisor

Ad 1
Direktør Toke Reedtz, blev udpeget som dirigent. Dirigenten konstaterede, at nominelt DKK 277.774,00 svarende til 52,50% af aktiekapitalen, var mødt eller repræsenteret, og at den ekstraordinære generalforsamling var lovlig og rettidigt indkaldt og således var beslutningsdygtig i relation til dagsordenens punkter.

Ad 2
Dirigenten oplyste at der forud for valget til bestyrelsen var fremlagt en oversigt over de opstillede pågældende personers ledelseshverv i andre danske erhvervsdrivende virksomheder.
De opstillede kandidater blev godkendt på den ekstraordinære generalforsamling. Bestyrelsen i Waturu Holding A/S, består således efterfølgende af Andreas Bruus, Lasse Ranlev samt Toke Reedtz.

Ad 3
2+ Revision Statsautoriseret Revisionsanpartsselskab, blev godkendt på den ekstraordinære generalforsamling, som selskabets nye revisor. Tiltrådt på den ekstraordinære generalforsamling af dirigent Toke Reedtz

Om Waturu Holding A/S
Waturu Holding A/S er en Greentech-virksomhed, som udvikler innovativ vandteknologi til opvarmning eller behandling af vand, med det fokus at sikre bakteriefrit vand samt nedsætte vand- og energiforbruget til opvarmning af varmt brugsvand i ejendomme og dermed sikre CO2- besparelser. Waturu Holding A/S er hovedaktionær i medico selskabet Watgen Medical A/S samt i teknologiselskabet Aquaturu A/S. 

Yderligere oplysninger:
CEO Toke Reedtz, tlf.: +45 5188 1262, e-mail: toke@waturu.com

Waturu Holding A/S
Sjællandsgade 32
7100 Vejle 

Certified Adviser
Der henvises til selskabsmeddelelse nr. 55. 

Nasdaq First North Growth Market

Vigtige links:
Hjemmesiden: www.waturu.dk 

Finansielle rapporter:
www.waturu.dk/dokumenter 

Fortløbende opdateringer fra selskabet:
www.linkedin.com/company/waturu/
www.facebook.com/WaturuDenmark/

\Hugin

Udgivet af: NPinvestordk