WDH/CEO: Nye Opn-udgaver skal vinde yderligere territorium hos VA

Udgivet den 17-10-2018  |  kl. 16:28  |  
Arkiv: Foto

William Demant Holding har godt gang i salget til den offentlige amerikanske salgskanal Veterans Affairs (VA), der tilpasser høreapparater til militærveteraner.

Og med lanceringen af en stribe nye custom-produkter - i særligt familien af trådløse topprodukter, Oticon Opn - satser det danske selskab på at kunne vinde endnu flere markedsandele hos VA, hvor selskabet nu er den næststørste aktør.

Blandt lanceringerne er blandt andet det mindste høreapparat, som Oticon nogensinde har produceret, og særligt det produkt er der store forventninger til.

- Vi har fået en rigtig god feedback på lanceringen, og vi tror, at det kan hjælpe os til vinde flere markedsandele, siger Søren Nielsen, der er administrerende direktør hos William Demant Holding, i forbindelse med selskabets præsentation ved den årlige EUHA-messe i Hannover.

De nye produkter bliver lanceret hos VA i november, der er et af de to årlige lanceringsvinduer hos salgskanalen.

- Custom-produkterne er klar til VA i november, og vi håber på, at det kan hjælpe os til at vinde endnu flere markedsandele der, siger Søren Nielsen.

Ud over custom-produkterne under Oticon-brandet lancerer William Demant Holding også lignende produkter i de sekundære brands, Bernafon og Sonic.

Endelig er der også blevet lanceret en stribe nye lavprisprodukter under alle tre brands.

I september havde William Demant Holding en markedsandel hos VA på 19,7 pct. målt på antallet af solgte enheder. Andelen er vokset kraftigt siden lanceringen af Oticon Opn hos VA.

I den periode har William Demant Holding også overhalet den danske rival GN Hearing, der i september så sin markedsandel falde til 16,2 pct.

/ritzau/FINANS

Mikkel Brix Kvols

Tags:  CEO❯  Shares❯ 

Strategier du kan handle

Navn
 
+/-(%)
 
Tid

 
9,67%
 
19/06/19

 
7,79%
 
19/06/19

 
6,25%
 
19/06/19

 
3,04%
 
19/06/19

 
1,30%
 
19/06/19

Copytrading - kopier handler fra ovenstående strategier så de eksekveres live på din egen konto.
Læs mere her.

 

Seneste nyheder