Zealand/MS: Har positiv anbefaling og ser kurspotentiale på 67 pct.

Udgivet den 12-09-2018  |  kl. 07:16  |  
Aktie tabel

Den amerikanske investeringsbank Morgan Stanley vil igen til at dække Zealand Pharmas amerikanske notering, og det sker med den positive "overvægt"-anbefaling og et kursmål på 29 dollar.

Det rapporterer nyhedsbureauet Bloomberg News onsdag morgen.

Med kursmålet på 29 dollar - eller 186,71 kr. - ser Morgan Stanley et stigningspotentiale på 67 pct. for Zealand Pharma-aktien, når der tages udgangspunkt i tirsdagens lukkekurs på 112 kr.

Det er ikke første gang, at Morgan Stanley følger Zealand Pharmas amerikanske notering. Det gjorde investeringsbanken således også i en periode, efter at biotekselskabet i august sidste år fik sine aktier noteret på børsen i USA.

Dengang havde Morgan Stanley ligeledes en positiv "overvægt"-anbefaling, mens kursmålet lød på 28 dollar - eller 180,27 kr.

Morgan Stanley var en af de partnere, som medvirkede ved Zealand Pharmas børsnotering på den anden side af Atlanten.

De seneste tre handelsdage er den danske biotekaktie steget en del, efter at selskabet torsdag aften kunne fortælle, at det havde solgt rettighederne til royalties og milepælsbetalinger for diabetesmidlerne Soliqua og Lyxumia.

Aftalen sikrer Zealand Pharma 205 mio. dollar - svarende til godt 1,3 mia. kr. - og køberen er amerikanske Royalty Pharma.

/ritzau/FINANS

Dan Petersen

Tags:  Initiate❯  Research❯  Shares❯ 

Relaterede nyheder