PENSION, FORSIKRING OG SKAT

NPinvestor Pension giver dig nyheder, tips, guides, inspiration og viden om de vigtige forhold omkring din pension, livsforsikringer og skat. NPinvestor Pension leveres i samarbejde med Draupnir AM. 

Pension er måske ikke det mest sexede eller let tilgængelige emne i din privatøkonomi, men det kan ikke understreges nok, at det er alt for vigtigt ikke at nedprioiritere sin pensionsopsparing og dermed et rigt liv også når man fratræder arbejdsmarkedet. Få styr på fakta - du skal sætte som krav at få lavet en ordentlig plan og viden om dine økonomiske livsvilkår, frem for at leve i uvidenhed, leve med tilfældighederne eller måske blindt overlade tøjlerne til et penssionselskab, banker eller anden institution uden at tage stilling og være kritisk - og en dag vågne op til de sørgelige rester. Det handler om penge - mange penge og kan for de fleste betyde forskellen på et liv i luksus kontra monkeyclass i mange år efter man har stoppet sin arbejdstilværelse. 

Med NPinvestor Pension har du muligheden for at få et hurtigt overblik og blive guidet igennem den jungle det ofte kan være omkring pension, livsforsikring, skatteforhold osv. uanset om du har mod på at gå i dybden og selv vil arbejde aktive med opsparing og investering eller om du istedet foretrækker at få professionel assistance af uafhængige rådgivere som kan give din den fornødvne viden og fakta, så du kan træffe de rigtige valg omkring din pension, fremtid og økonomi. 

 

Læs mere om hvad NPinvestor Pension indeholder og hvad du kan bruge det til herNPinvestor Pension leveres i samarbejde med Draupnir Advisors.

Sæt din pension på auktion
Pensionsskole
 
Pensions Tjek
Renteoversigt pensionsselskaberne