To-i-en - EUR/USD

 

Sammenlign
Periode:

Der er nu lanceret en handelsstrategi i EUR/USD, der er baseret på gennemtestede strategier. Den er baseret på 2 robotter, og hedder derfor To-i-en.

Som kunde kan man vælge ikke at røre en finger og blot følge strategien slavisk, eller man kan ændre på strategien ved aktiv handel, hvis man ønsker det.

Performance i 2016 +29,73%

Begge er baseret på Teknisk Analyse, og begge robotter er kendetegnet ved, at de max tager to positioner, og der lægges ikke til de positioner. Der er derfor intet martingale indbygget i systemet.

  1. Robot: Baseret på Momentum med kortsigtet handel, hvor handlen maksimalt er åben i 5 minutter. Har kørt siden september 2015
  2. Robot: Baseret på Lineær Regression. Har kørt siden juni 2015

Som udgangspunkt er der tale om en maksimal gearing på 10, men gearingen kan indstilles individuelt. 

Man kan som kunde være med for helt ned til 400 EUR.

Tager begge robotter 2 max tab i træk, så vil systemet stoppe og skal genstartes manuelt, og tabet vil være på 12 pct. med mindre der sker et såkaldt flash crash i EUR/USD, hvor markedet fuldstændig forsvinder. Hvis robotten mod sædvane ikke er stoppet over weekenden kan et såkaldt gap også øge et evt tab.

Der er ingen garanti for gevinst og historiske afkast er ingen garanti for fremtidig gevinst. 

Det understreges, at historiske afkast ikke er garanti fremtidig gevinst. Der kan samtidig anvendes gearing, hvilket øger risikoen for både tab og gevinst og kunder kan ved gearing tabe mere, end de har sat ind på kontoen. I handelsplatformen og de indbyggede services kan indeholde høj-risiko produkter. Følges andres strategier, porteføljer og handler er der tale om handelssignaler, så der er intet element af rådgivning i systemet. Eventuelle afvigelser fra strategier foretages udelukkende af kunden selv. 

Det er forbundet med høj risiko at investere. Nærværende eller øvrig information fra NPinvestor og partnere er ingen anbefaling eller opfordring til at handle og NPinvestor samt alle partnere kan ikke stilles til ansvar for kunders handler og dispositioner. 

Er du i tvivl så søg uafhængig rådgivning.

Oprettes konto bliver man kunde og handler hos det britiske fondsmæglerselskab Abshire-Smith Global Ltd. Man kan ikke oprettes som kunde eller handle hos NPinvestor eller Straticator. Man har således intet kundeforhold til hverken NPinvestor eller Straticator. Copy Trader Mastere opnår via deres handel en fortjeneste, som er volumenbaseret. Al information omkring trading og Straticator er kun vejledende, og kan afvige fra faktiske forhold. Er du i tvivl, så søg uafhængig rådgivning. NPinvestor.dk eller Abshire-Smith Global yder ikke investeringsrådgivning.

HØR OM DINE MULIGHEDER

Hør hvordan du automatisk kopierer afkast fra strategier.

Kontaktmuligheder 
Ring på tlf.: 88 30 00 07
Mail: 
soren@npinvestor.dk

Udfyld formular: 

Strategier du kan kopiere

Navn
 
+/-(%)
 
Tid

 
0,00%
 
15:20:02

 
0,00%
 
15:20:02

 
-1,80%
 
15:20:02

 
0,00%
 
15:20:02

Social Copy trading - kopier handler fra ovenstående strategier så de eksekveres live på din egen konto.
Læs mere her.

Demo - gratis oprettelse i Straticator handelsplatformen
1. Klik på dette link.
2. Du er nu inde på Straticator. Klik på linket "Opret demokonto."
3. Udfyld felterne. Bemærk: Indtast ønsket brugernavn og adganskode. 

Sådan bliver du kunde
Ønsker du at blive kunde så skal du oprettes som kunde hos vores samarbejdspartner Abshire Smith Ltd, som er godkendt og reguleret af det engelske finanstilsyn FCA - klik her og udfyld en ansøgningsblanket: http://npinvestor.dk/trading/bliv-kunde

Investor arrangementer
Tjek kalenderen for datoer med invitationer til kommende investorseminarer, personlige investormøder, online webinars og introduktioner. klik her.

Nyhedsbrev trading

Her kan du tilmelde dig nyhedsbrevet Trading.