NPinvestor.dk
Torsdag den 25.04.2024

Crypto-markederne buldrer derudad

Graf: BTC/USD 2020

Handler du selv crypto-valutaer?

Du kan handle med bitcoin og andre populære crypto-valutaer sikkert og nemt og til markedets absolut laveste pris hos CPH Crypto. Vi er en 100 % dansk virksomhed registreret hos det danske finanstilsyn.

CPH Crypto tilbyder markedets billigste handel med bitcoin og andre crypto-valutaer, så hvad enten du er en erfaren bitcoin-trader eller blot nysgerrig, så er det her stedet for dig. Vi tilbyder f.eks. handel i par mellem bitcoin mod USD samt andre valutaer, ligesom du kan handle crypto mod crypto, f.eks. bitcoin over for ethereum.

Hos CPH Crypto forsikrer vi også dine crypto-valutaer. Det vil sige, at du ikke risikerer at miste dit indskud i crypto-valutaer, når du handler hos os. CPH Crypto er registreret hos det danske finanstilsyn, som kontrollerer, at vi håndhæver reglerne om hvidvask. 

Læs om alle dine fordele ved at handle crypto-valutaer hos CPH Crypto.

Det er nemt og gratis at blive oprettet som kunde - se hvordan du gør her.

Du får ovenikøbet en velkomstbonus med gratis handel den første måned. Og samtidig kan du geare op til 10 gange. Du handler direkte i det rigtige crypto-spotmarked - dvs. at der ikke er tale om derivater eller syntetiske produkter. 

CPH Crypto A/S er 100% ejet af NPinvestor.com A/S. Læs mere om os og hvad vi tilbyder.