NPinvestor.dk
Fredag den 20.05.2022

 

SPENN partnerbanken I&M Bank vinder guldmedaljen for årets mest innovative produkt

I&M Bank Plc, SPENN's bankpartner i Rwanda, deltog med SPENN som deres produktinnovation til Global SME Finance Awards 2021, den første og eneste fuldt funktionelle blockchain-baserede mobilplatform i Rwanda som løser udfordringerne inden for transaktioner og bankvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder - SMV's. Det har krævet betydelig innovation og produktudvikling, der passer til den lokale situation og er dermed unik for små og mellemstore virksomheder som ikke har samme adgang til finansielle tjenester som store virksomheder. 

Global SME Finance Awards 2021, IFC (International Finance Corporation) er det største, mest anerkendte, teknisk vidtgående årlige møde om SMV-finansiering, der finder sted overalt i verden.

SPENN Technology A/S er en frontløber inden for mobilbank-, betalings- og blockchain-baserede finansielle tjenester, der giver økonomisk frihed og inklusion af alle. SPENN's aktier handles på Nasdaq First North Groth Market med ticker symbolet SPENN.

SPENN-appen er den eneste app på det rwandiske marked, der ikke opkræver transaktionsgebyrer på tværs af hele økosystemet. Dette giver SMV'er mulighed for at modtage betaling på SPENN gratis (0 % transaktionsomkostninger for at acceptere betaling), sende pengene til deres leverandør eller betale løn via distributionsværktøjet og udbetalinger. Dette har reduceret omkostningerne ved standardtransaktioner for SMV'er.

Olivier Gakuba, Director Business Development, hos I&M Bank (Rwanda) Plc udtaler: "We are excited about our collaboration with Blockbonds and would like to congratulate you for your work and most importantly for SPENN mobile app receiving this global recognition. Together, let's takeover and dominate the Rwandan market. This is exciting!!!"
 

For mere information om prisen:

https://www.smefinanceforum.org/awards-2021

https://www.linkedin.com/posts/sme-finance-forum-managed-by-ifc_smefinanceaward-smeff21-msmes-activity-6866834323727884288-11w6

 

Om GLOBAL SMEs Finance Forum

Lanceret i 2018 og nu på fjerde år, blev Global SME Finance Awards etableret for at anerkende finansielle institutioners og fintech-virksomheders forpligtelser og fremtrædende resultater med at levere fremragende produkter og tjenester til deres SMV-kunder og SMV-segmentet.

Dette forum er det største, mest anerkendte, teknisk vidtgående årlige møde om SMV-finansiering, der finder sted overalt i verden. Over 2.600 ledende medarbejdere fra banker, udviklingsfinansieringsinstitutioner (DFI'er), FinTech-virksomheder samt regulatorer fra mere end 1.000 institutioner i 150 lande deltog i begivenheden. Konferencen undersøgte både udfordringer og muligheder i SMV-finansiering.

Om SPENN Technology A/S

SPENN Technology udvikler og driver mobilbank- og betalingstjenester i Afrika og Asien, via mobilbank appen SPENN. SPENN's løsninger udvikler sig hurtigt og har passeret mere end 1.000.000 kunder på fire markeder - Tanzania, Rwanda, Zambia og Filippinerne. I samarbejde med partnerbanker udbydes de digitale finansielle produkter og betalingsløsninger til kunder som kan benytte indbetalingskonto, opsparingskonto, optage lån og overføre penge - alt sammen via SPENN-appen direkte på deres mobiltelefon. SPENN har en lokal og bred tilstedeværelse i de markeder der er forretningsaktiviteter i, hvilket har hjulpet selskabet med at opbygge et unikt brand, som bliver bemærket - også i markeder, hvor SPENN endnu ikke har aktivitet.

SPENN Technology er listet på Nasdaq First North Growth Market. SPENN aktier handles under ticker symbolet SPENN og har ISIN koden DK0060827269. Man kan følge udviklingen i aktien på SPENN's investor side: investor.spenn.com og modtage seneste nyt ved at tilmelde dig til SPENN's nyhedsbrev på investor.spenn.com