Har du en hvilende klatpension ?

Udgivet den 10-11-2014  |  kl. 10:51  |  

Har du en pension liggende i skuffen fra en tidligere ansættelse? Mange danskere har i dag en pensionsopsparing, som ligger stille i form af en hvilende klatpension også kaldet en fripolice. Faktisk vurderes det, at der er for over 500 mia. kroner i fripolicer rundt hos de danske pensionsselskaber. Det er nok til at finansiere 5 faste forbindelser mellem Jylland og Sjælland, afkastet alene kunne hvert år bygge en Femern bro!

Nu er det ikke et problem i sig selv, at der findes så mange penge på fripolicer i Danmark. Men der er måske muligheder for pensionskunden for at gøre det bedre, og derved sikre sig selv en bedre pensionstilværelse, når den tid kommer. Desværre ser vi dog alt for ofte, at pensionstageren ikke interesserer sig for deres hvilende ordninger, ja mange læser ikke engang den information, som de får fra selskaber omkring deres pension. Som vi vil vise om lidt, at kan det være en stor fejl, hvis man ønsker mest ud af sin opsparing.

Vi har tidligere skrevet om, hvordan hvilende ordninger kan des op af opbevarings- og forvaltningsgebyrer hos pensionsselskaberne. En af de ting, som gør, at selskaberne tager så høje gebyrer er de tilknyttede forsikringer.

Udgivet af: Draupnir

Tags:  Pension❯ 

Seneste nyheder