Amerikansk lederguru til Danmark

Udgivet den 10-04-2000  |  kl. 10:18  |  

København--10. april--NetPosten--Resten af verden kan følge med, når den amerikanske lederguru, Frances Hesselbein, taler om kvindelige ledere i Bella Center. Talen transmitteres live på Internettet: www.lederne.dk/hesselbein

Frances Hesselbein er hovedtaler, når Ledernes Hovedorganisation sætter fokus på kvinder og karriere på en konference i Bella Center torsdag den 13. april kl. 13.00.

- Enhver effektiv leder bruger sin livserfaring og livssyn i sin lederger-ning. Kvindelige ledere bibringer en særlig dimension til arbejdet i virk-somhederne. Men det er vigtigt at fokusere på opgaven og ikke på kønnet, fastslår Frances Hesselbein.

I det 21. århundrede vil kvindelige ledere få større betydning end no-gensinde før, spår Frances Hesselbein forud for sin ankomst til København.

Frances Hesselbein er founding president og bestyrelsesformand for The Peter F. Drucher Foundation for Nonprofit Management. 1998 modtog hun The Presidential Medal of Freedom af Bill Clinton for sit ar-bejde som CEO for USA's Pigespejderkorps og for sit arbejde med at udvikle enestående ledelse i den amerikanske sociale sektor.

Ledernes Hovedorganisation afholder i alt 11 konferencer om kvinder og karriere over hele landet.

Udgivet af: NPinvestordk