Onsdagens internationale avisuddrag med AB Inbev og JP Morgan

Udgivet den 11-11-2015  |  kl. 06:46  |  

FINANCIAL TIMES ( WWW.FT.COM ):

USA: BANKER HOLDER RISIKABLE PAPIRER FOR 10.000 MIA. DOLLAR

Tilbagerulningen af dele af Dodd-Frank-reformen har betydet, at en række amerikanske banker har ophobet risikable derivat-handler for milliarder og atter milliarder af dollar ifølge en ny efterforskning. Reformen påbød oprindeligt, at handlerne skulle parkeres i enheder af banken, der ikke var forsikret af den amerikanske stat, men den del blev efterfølgende fjernet. (US BANKS SAID TO HOLD $10TN OF 'RISKY' TRADES)

KLAR BANE FOR GIGANTISK BRYGGERIOPKØB

Onsdag ventes AB Inbev at annoncere, at selskabet er blevet enig med Sabmiller om et opkøb til en værdi af 68 mia. pund og i samme ombæring sælge Sabmillers andel af Millercoors til joint venture-partneren Molson Coors. (MOLSON SALES PAVES WAY FOR AB INBEV £68 BN DEAL)

TRE PERSONER ANKLAGET FOR HACKERANGREB PÅ JP MORGAN

Tre personer, to israelere og en amerikaner, er blevet anklaget for efter sigende at have planlagt hackerangreb mod 10 finansielle institutioner og medievirksomheder. De tre mænd skulle angiveligt have stjålet personlige oplysninger om 100 millioner personer i forbindelse med et angreb på JP Morgan i 2014. (THREE CHARGED IN 'SPRAWLING' JP MORGAN HACK)

FIDELITY NEDSKRIVER SNAPCHAT

Fondmanageren Fidelity har nedskrevet værdien af Snapchat med godt 25 pct. Snapchat blev ved selskabets fundraising i maj værdisat til omkring 15 mia. dollar, hvilket gjorde Snapchat til det fjerdemest værdifulde amerikanske privatejede tech start-up. (SNAPCHAT STAKE MARKED DOWN BY INVESTOR FIDELITY)

WALL STREET JOURNAL ( WWW.WSJ.COM ):

VALEANT-AKTIONÆR BETALTE ANSATTE FOR INFORMATION

Mens aktierne i Valeant tog en drastisk nedtur, sendte en af selskabets storaktionærer, Ruane, Cunniff og Goldfarb Inc., repræsentanter ud for at interviewe tidligere ansatte hos Philidor, der var en af de største forhandlere af Valeants produkter. (BIGGEST VALEANT HOLDER PLUMBED PHILIDOR TIES)

CANADA TØVER MED AT REDDE TRANSPORTGIGANT

Den canadiske provins Quebec er villig til at bruge omkring 1 mia. dollar på at redde transportgiganten Bombardier, men det er usikkert om landets nyvalgte regering med premierminister Justin Trudeau i spidsen vil bakke op om redningen. (CANADA QUESTIONS BOMBARDIER'S $1BN BAILOUT)

THE NEW YORK TIMES (WWW.NYT.COM):

VALEANT GIVER FOR HURTIG VÆKST SKYLDEN FOR PROBLEMER

J. Michael Pearson, chef for den skrantende amerikanske lægemiddelproducent Valeant, forsikrede tirsdag investorerne om, at selskabets problemer skyldtes for hurtig vækst, og at fremtiden er lys. (VALEANT CHIEF SAYS ISSUES STEM FROM FAST GROWTH)

THE DAILY TELEGRAPH (WWW.TELEGRAPH.CO.UK):

ROLLS-ROYCE TILBAGEKALDER ÉN ENKELT BIL

Rolls-Royce er det sidste skud på stammen i en stribe af bilmærker, der har kaldt biler tilbage på grund af den ene eller den anden fejl. Den eneste forskel er bare, at Rolls-Royce blot har kaldt en enkelt bil tilbage - en model Ghost, fremstillet i 2014. (ROLLS-ROYCE ANNOUNCES RECALL - FOR ONE CAR)

GRÆSK GÆLDSAFTALE KAN UDLØSE NYE SPANSKE KRAV

Grækenlands finansminister, Euclid Tsakalotos, mener, at EU har forhalet forhandlingerne om Grækenlands redningspakke af frygt for, hvilke konsekvenser det kan få for krav om nedskrivning af gæld i lande som Spanien og Portugal, der ligeledes kæmper med spareplaner. (GREEK DEABT DEAL WOULD ENCOURAGE MASS-WRITE OFFS CALLS IN SPAIN)

VOLKSWAGEN-SKANDALE HALVERER PORSCHES OVERSKUD

Porsche, den største auktionær i Volkswagen, offentliggjorde et overskud får årets første ni måneder, der var halveret på grund af diesel-skandalen. ('DIESELGATE' HALVES PROFIT OF BIGGEST VW SHAREHOLDER)

DAGENS NÆRINGSLIV (WWW.DN.NO):

VIMPELCOM-CHEF SLIPPER FOR VARETÆGTSFÆNGSLING

En norsk domstol har ikke fundet grundlag for at holde den tidligere chef for Vimpelcom Jo Lunder varetægtsfængslet. Han er en af hovedpersonerne i en sag om bestikkelse hos Vimpelcom, der var delvist ejet af Telenor. (TIDLIGERE VIMPELCOM-TOPP JO LUNDER SLIPPER VARETEKT)

/ritzau/FINANS

Niels Fibæk-Jensen, +45 33 30 03 35 Ritzau Finans, E-mail: finans@ritzau.dk , www.ritzaufinans.dk

Tags:  Newspaper - Internat❯