Realkredit: BRFkredit og EDC Mæglerne stopper samarbejde

Udgivet den 15-02-2011  |  kl. 14:21  |  

BRFkredit og EDC Mæglerne har gennem et stykke tid drøftet det fremtidige samarbejde mellem de to organisationer. Drøftelserne har været ført på baggrund af de ændrede markedsforhold og de to organisationers forskelligartede strategier, der har gjort det vanskeligt at få distributionen til at fungere med tilstrækkeligt gode resultater for begge parter.

Parterne er blevet enige om at indstille samarbejdet senest med udgangen af 2012. Indtil da fortsætter aftalen som hidtil, og parterne drøfter nu, hvorledes samarbejdet skal forløbe indtil aftalens udløb.

Formanden for EDC-kæden Poul Erik Bech udtaler i forbindelse med beslutningen:

- Det er naturligvis en svær beslutning for begge parter. Vi har været glade for samarbejdet med BRF-kredit, men vi er nået til en erkendelse af, at vi ikke længere vil det samme, og så er det bedst at skilles, inden samarbejdet slider for meget på parterne. Nu skilles vi i fordragelighed og i den gode tone og åbenhed, som altid har været bærende for samarbejdet. Det er jeg personlig meget glad for. Vi har gode erfaringer med finansielle samarbejder, og EDC's strategi er fortsat at samarbejde med aktører i den finansielle branche.

Administrerende direktør Sven A. Blomberg udtaler i samme forbindelse:

- EDC har været en vigtig distributionspartner for BRFkredit på Privatområdet, der udgør knap halvdelen af BRFkredits samlede udlån, men med tiden er organisationerne vokset i hver sin retning. BRFkredit går nu i gang med at planlægge videre udvikling af sin egen distribution til privatkunder med lokal fysisk tilstedeværelse, som vil erstatte og videreudvikle den distribution, der i dag sker via EDC.

Udgivet af: NPinvestordk

Seneste nyheder