SPENN Zambia lancerer nye mobiltjenester i samarbejde med Kazang

Udgivet den 08-12-2021  |  kl. 07:31  |  

SPENN Zambia, et datterselskab i SPENN Technology A/S koncernen, bygger videre på succesen med at give samme finansielle muligheder for dem uden adgang til finansielle tjenester i forhold til de bedre stillede bankkunder ved at levere innovativ teknologi og styrke det zambiske folk, og SPENN Zambia fortsætter sin innovation med lanceringen af ​​USSD-tjenester (feature-phones), som vil gøre det også muligt for de mange brugere af ikke-smartphones at kunne benytte SPENN's gratis mobilbanktjenester. Med en stigning i antallet af mobiltelefonabonnenter i Zambia vil lanceringen af ​​SPENN's USSD tjeneste gøre det muligt for brugere af ikke-smartphones såvel som smartphones at opleve gratis mobiltransaktioner og fordelene ved premium mobilbanktjenester.

Den hurtige udvidelse af mobiltelefonadgang til den store gruppe af som gør brug af ikke-smartphones giver en hidtil uset mulighed for at øge dækningen af ​​gratis digitale finansielle tjenester til dette traditionelt oversete marked. Desuden har der ikke tidligere været tilgængelige finansielle tjenester rettet mod yderområderne, og har derfor heller ikke kunne få adgang til SPENN's tjenester med  nul transaktionsgebyrer fra mobile enheder.

SPENN sørger for en ny måde at øge mobilbrugertilfredsheden og øge brugen af ​​SPENN-appen gennem USSD-tjenester, der også skal gøres tilgængelige for yderområderne, der har begrænset adgang til internetforbindelser og overordnet finansiel inklusivitet på grund af infrastruktur og andre økonomiske begrænsninger. Målet med at lancere USSD-funktionalitet er at skabe langsigtet økonomisk styrkelse og sikre den finansielle inklusion med innovativ teknologi.

SPENN-brugere, der bruger både smartphones og feature-telefoner, opnår fordelene med gratis mobiltransaktioner ved at taste USSD-koden *220#. SPENN USSD-kodefunktionen vil omfatte tjenester som pengeoverførsler, indbetalinger, udbetalinger, køb af netadgang, betaling af regninger og transaktionsoversigter.

SPENN vil fortsætte med at tilbyde bank- og finanstjenester med det formål at inkludere alle i samfundet ved at give alle adgang til gratis finansielle tjenester.

SPENN's Mobile Banking-app er mere tilgængelig, da den gør det muligt for ikke-smartphone brugere at blive onboarded af enhver SPENN-agent i hele Zambia, foruden at mobilbank-app'en er tilgængelig for download på både iOS og Android.

For at opnå den bedst tænkelige kundeoplevelse har SPENN Zambia sikret sig at de bedste mobilbanktjenester til det zambiske folk tilbydes gennem partnerskabet med Kazang Zambia.

Ved at integrere tjenester med Kazang kan SPENN-brugere indbetale og hæve penge fra enhver af Kazang-agenterne i Zambia. Dette øger SPENN's tilstedeværelse som lokalt består af mere end 10.000 service agenter og "Point of Sales-terminaler" i hele landet. Som et resultat heraf har SPENN Zambia haft stor gavn af Kazangs distributionsnetværk og har gjort det nemmere at benytte SPENN mobil appen for de zambiske SPENN-brugere. Derudover har Kazang et stærkt netværk af forretningsdrivende, som i høj grad også vil bidrage til SPENN's finansservices, da det bl.a. vil gøre det muligt for SPENN-kunder at betale for deres brændstof, dagligvarer og andre forbrugsvarer og tjenester ved hjælp af SPENN-appen.

"Tørsten for at drive finansiel inklusion gennem strategiske partnerskaber som Kazang er central for at drive SPENNs mission frem mod at give alle økonomisk lige muligheder gennem innovativ teknologi," siger Francis Matseketsa, SPENN Head of Sales Africa.

SPENN Technology A/S's aktier er optaget til handel på Nasdaq First North Growth Market Denmark med symbolet: "SPENN"

Læs mere om SPENN Technology på selskabets website www.spenn.com og for Investor Relations på: https://investor.spenn.com

Udgivet af: NPinvestordk

Seneste nyheder