Invester med eu garanti, og hjælp danske SMV

Udgivet den 25-10-2021  |  kl. 22:09  |  

Har du en investor i maven, men er du i tvivl om hvor det giver bedst mening for dig at investere, så kan det være at du har brug for en hurtig lille guide til hvad der er godt at kigge efter, hvis man gerne vil have en fornuftig investering med et fint afkast.

Grib muligheden der ligger foran fødderne for dig

En god investering er en investering der er forbundet med en lav risiko og har udsigt til et størst muligt afkast. Der findes en masse muligheder indenfor obligationer og aktier, hvor mange vælger at investere f.eks. pensionsformuer i ETF'er eller lignende. Denne form for investering er med en forholdsvis lav risiko, men afkastet er svært at blive helt klogt på, andet end at statistikkerne siger at markedet hele tiden går lidt op. Der er dog muligheder for fødderne af dig, hvis du gerne vil have en bedre vished i forhold til det afkast det kan give dig, samtidig med at du har en lav risiko. Den første mulighed som du bør se nærmere på, er at finde på dette link: https://www.flexfunding.com/investor. Her kan du finde frem til Flex Funding, der gør det store grundarbejde for dig ved at kvalitetssikre de små og mellemstore virksomheder der er i Danmark.

Vær tryg når du investerer i de danske små og mellemstore virksomheder

Når danske SMV (Små og mellemstore virksomheder) ønsker hjælp til finansiering, kan de søge om hjælpen gennem Flex Funding. Her vil virksomhederne én efter én blive vurderet som enten sund eller ikke-sund virksomhed i forbindelse med en kreditvurderet. Hvis Flex Funding kan se at der er tale om en sund virksomhed, tilbyder de yderligere hjælpe til at formidle kontakten videre via deres egen markedsplads, hvor du som investor kommer ind i billedet. Den samme mulighed har du når du går på hjemmesiden https://www.jyskerhvervslaan.dk/. Her sidder der også specialister og vurderer hver enkelt virksomhed, der har brug for hjælp til yderligere finansiering og kun de virksomheder der vurderes sunde, vil du kunne finde på markedspladsen.

Garanti der sikrer dig, det forventede afkast hvert år

Der er flere fordele for dig ved at vælge at gå igennem Flex Funding, for at finde frem til din næste investering. Først kan der nævnes at der ikke er de store krav til dit kendskab i forhold til at kunne kreditvurdere virksomheder der efterlyser finansiel hjælp til at kunne optimere i virksomheden. Dette kendskab har specialisterne og du kan derfor vide dig sikker i, at den virksomhed du vælger at investere i også har mulighed for at betale det lånte beløb fra dig plus renterne tilbage. Udover denne sikkerhed i forhold til kreditvurdering af virksomheder du kan investere i, vil du samtidig have en ekstra sikkerhed når Flex Funding tilbyder EU-garanti i forbindelse med investeringen. Flex Funding har nemlig et samarbejde med Den Europæiske investeringsfond og herigennem vil der kunne stilles garanti for at du får dine penge tilbage igen plus dine renter, selv hvis virksomheden mod forventning skulle dreje nøglen om inden den fulde afvikling.

En fornuftig investeringsform

Der er altså mulighed for at du som investor både kan hente et fint afkast men samtidig også være garanteret at du får dine penge. Det er utrolig svært at finde så fornuftige investeringsformer i Danmark for det ligger som oftest mellem linjerne, at når man investerer så er der altid en form for risiko for at investeringen kan fejle. Men ikke ved de ovenstående 2 muligheder. Det er er let at blive investor gennem Flex Funding eller Jysk Erhvervslån. Du får som omtalt adgang til den interne markedsplads, hvor du selv kan vælge hvilken investering der passer bedst til dig og dine forventninger og så hjælper du endda de danske små og mellemstore virksomheder videre til den optimale arbejdsgang.

Udgivet af: Penge