Det er nemt og hurtigt at komme i gang med NPinvestor.dk

Det finder du på NPinvestor.dk

NPinvestor.dk indeholder en bred indeholder en bred vifte af indhold, funktioner og tjenester, skræddersyet til den private investors behov – fra Aktieanalyser og markedsdata, Finansnyheder og analyser til Aktiedebat og Investorværktøjer.
NPinvestor.dk dk er formentlig det sted på Internet, hvor der findes mest indhold og flest tjenester, som er gratis – herunder Realtidsaktiekurser, Realtidsnyheder, Kurssite med mange lokale med mange lokale og internationale markeder, Nyhedsbreve, Nyhedsagent mm.

Det er nemt at navigere og finde indhold

Man bruger de store faneblade i toppen til de overordnede emner, f.eks. "Kursinfo" og derunder finder man indhold inddelt systematisk. Vi har tilstræbt at fremhæve de mest relevante informationer og tjenester, så brugere hurtigt kan finde frem til det, som søges. Enten kan man bruge navigationen med faneblade i toppen af siden eller også kan man benytte "Søgefunktionen". Èn søgefunktion til at søge aktier og én til at søge nyheder, som også findes i toppen af siden over navigationen eller i Oversigten som findes i bunden på alle sider. Man kan også søge på aktier og alle andre værdipapirer direkte fra "Kursinfo" sektionen.

Hjælp/FAQ - "Ofte stillede spørgsmål"

Der er altid hjælp at finde under punktet Hjælp/FAQ ("Ofte stillede spørgsmål og svar").

Vær på forkant - altid opdateret med de seneste finansnyheder

Investorer vil altid være fuldt opdateret af den løbende nyhedsstrøm som kan ses på Forsiden, Nyhedssiden og via Nyhedsbreve.
NPinvestor.dk har egen uafhængig Nyhedstjeneste hvor journalister dagligt publicerer Finansnyheder i realtid, Finans Flash Nyheder, Breaking News, Fondsbørsmeddelelser, Finanskalender og meget andet. Hos NPinvestor.dk har du mulighed for gratis, at tilmelde dig Nyhedsbreve så du altid er opdateret inden for forskellige kategorier som f.eks. Finansnyheder, Aktieberetninger, Breaking News, Formuepleje, Ejendomsinvestering, Bolig i Udlandet og Privat Bolig.

 

Analyser er forskellen på succes eller fiasko

Aktieanalyser er en afgørende faktor for alle investorers beslutningsgrundlag. NPinvestor.dk har sin egen uafhængige og uvildige analyseafdeling, som tilbyder forskellige analysetjenester, som brugere kan abonnere på. Nogle tjenester er gratis, mens andre er betalingsabonnementer. NPinvestor.dks aktieanalytikere deltager ofte med kommentarer og i aktiedebatten.

En levende aktiedebat

Mange investorer finder det relevant og underholdende at diskutere, følge eller deltage aktivt i aktiedebatter. Det er der rig mulighed på Nyheder.

Investorer har brug for værktøjer

Ofte er det også nyttigt at kunne bruge forskellige Investorværktøjer og -tjenester – f.eks. Kursalarm, Nyhedsagent, Finansordbog, Valutaomregner, mm

God fornøjelse og held og lykke med dine investeringer.

Venlig hilsen,
NPinvestor.dk

 

PS.: Vi vil gerne modtage kritik fra vores brugere – såvel det positive som negative. Formålet er enkelt - desto mere vi ved om vores brugers behov og ønsker, desto bedre en portal kan vi levere og udvikle. Klik her og skriv til risogros@npinvestor.dk.