Måske går du glip af lynhurtigt internet? Læs med og find svaret

Udgivet den 05-05-2022  |  kl. 09:53  |  

Dette indhold er sponsoreret    Hvorfor betale mere for mindre? De fleste internetudbydere lover guld og grønne skove, og disse løfter betaler du for, uden i virkeligheden at vide, om du får hvad de lover. I kontrast til det, er der nogle enkelte der har fundet en gylden vej til, at presse priserne helt i bund og kvaliteten helt op. Læs med her, og find ud af, om du har investeret i det bedste bredbånd.

Har du sammenlignet tilbud?

Da du skulle vælge din udbyder, fik du da lavet en overblik over dit områdes bedste tilbud? Er svaret nej, har du måske snydt dig selv, og der er derfor en risiko for, at du betaler en højere pris end nødvendigt. Gå dit internet igennem og sammenlign din nuværende service med andre, ved at se de billigste internet priser her. På den måde kan du nemt og hurtigt få et overblik over konkurrenternes priser netop det, hvor du bor, og finde ud af, om det er tid for dig til at skifte internetudbyder.    Man vil jo nødigt gå glip af lynhurtigt internet. Specielt ikke, hvis man kan få det til samme, eller måske endda mere til en lavere pris, end det man betaler nu.   

Hvordan finder jeg ud af, om jeg kan få hurtigere internet?

Det er et rigtig godt spørgsmål, og svaret vil du finde her. Det første du skal overveje er, hvor meget belastning der skal være på forbindelsen. Altså skal du have dannet dig et overblik over dine behov. Måske er du en del af en stor familie, hvor samtlige medlemmer skal have adgang til internettet på samme tid.    Måske skal teenagedrengen endda spille tunge spil online, som vil sætte et ekstra stort pres på forbindelsen. For at undgå en sur teenager og ventetid midt i din yndlings serie, er det vigtigt at have behovet i mente. Jo mere belastning, des højere Mbit/s har du brug for.    Det næste du skal gøre er, at finde ud af, hvilke forbindelsesmuligheder der er, hvor du bor. Måske bor du et sted hvor der er gravet fibernet ind. I så fald er der høj sandsynlighed for, at du kan få lynhurtig forbindelse til små penge. Eller måske bor du et sted, hvor forbindelsen stadig skal transporteres gennem satellitter.    Her er der en højere risiko for forstyrrelser, da andre husstande højest sandsynligt vil skulle benytte sig af samme sattellit. I så fald må du tage det bedste tilbud du kan finde, og ansøge om, at din kommune får kravet fibernet ind, i den nærmeste fremtid.   

Udgivet af: Penge