Indeks strategi:

 

Stabilt afkast i Nasdaq 100 siden 1. juli 2013

 

Søger du muligheder for placering af dine penge med sigte på højt afkast og risikovillighed, kan du følge strategien Nasdaq 100 som styres af Copy Trader Master Lars Persson i Straticator. 

Lars Persson, Copy Trader Master på indeks strategien Nasdaq 100

Strategien styres af aktieanalytiker og Copy Trader Master Lars Persson, der udover at være redaktør på aktiemagasinet DK Trends også er kendt fra TV og radioprogrammet Millionærklubben på TV2 og radio 24/syv. Derudover er Lars Persson kendt fra utallige foredrag rundt om i Danmark og undervisning inden for aktieanalyse med programmet Vikingen.

Lars Persson handler Nasdaq 100 indekset via en CFD som spejler indekset. Lars Persson anvender forskellige modeller til at time sine køb og salg. Hovedsageligt anvendes Bollingerkanalen på både dags -og ugeniveauet. På dagsniveauet ses de korte udsving, mens man på ugebasis ser kvartals bølgerne. Dette kombineres med kursgrafen, Momentum, MACD samt RSI for at få en indikation af hastigheden i markedet og den overordnede trend.

Det anbefales, at man følger strategien med mindst 1.200 euro for at kunne følge alle handler. Der er tale om gearing, så det er et høj-risiko produkt. 

En Copy Trader Master har fuld råderet over, hvad der sker på egen konto, og derfor kan den beskrevne strategi afviges. Copy Trader Masteren kan under ingen omstændigheder gøres ansvarlig for tab som følge af, at man som kunde hos Abshire-Smith har fulgt Copy Trader Masteren. 

Det understreges, at historiske afkast ikke er garanti fremtidig gevinst. Der kan samtidig anvendes gearing, hvilket øger risikoen for både tab og gevinst og kunder kan ved gearing tabe mere, end de har sat ind på kontoen. I handelsplatformen og de indbyggede services kan indeholde høj-risiko produkter. Følges andres strategier, porteføljer og handler er der tale om handelssignaler, så der er intet element af rådgivning i systemet. Eventuelle afvigelser fra strategier foretages udelukkende af kunden selv. 

Det er forbundet med høj risiko at investere. Nærværende eller øvrig information fra NPinvestor og partnere er ingen anbefaling eller opfordring til at handle og NPinvestor samt alle partnere kan ikke stilles til ansvar for kunders handler og dispositioner. 

Er du i tvivl så søg uafhængig rådgivning.

Oprettes konto bliver man kunde og handler hos det britiske fondsmæglerselskab Abshire-Smith Global Ltd. Man kan ikke oprettes som kunde eller handle hos NPinvestor eller Straticator. Man har således intet kundeforhold til hverken NPinvestor eller Straticator. Copy Trader Mastere opnår via deres handel en fortjeneste, som er volumenbaseret. Al information omkring trading og Straticator er kun vejledende, og kan afvige fra faktiske forhold. Er du i tvivl, så søg uafhængig rådgivning. NPinvestor.dk eller Abshire-Smith Global yder ikke investeringsrådgivning.

HØR OM DINE MULIGHEDER

Hør hvordan du automatisk kopierer afkast fra strategier.

Kontaktmuligheder 
Ring på tlf.: 88 30 00 07
Mail: 
soren@npinvestor.dk

Udfyld formular: 

Strategier du kan følge

Navn
 
+/-(%)
 
Tid

 
10,00%
 
26/08/19

 
7,21%
 
27/08/19

 
4,28%
 
26/08/19

 
2,10%
 
27/08/19

 
-0,39%
 
27/08/19

Copytrading - kopier handler fra ovenstående strategier så de eksekveres live på din egen konto.
Læs mere her.

Demo - gratis oprettelse i Straticator handelsplatformen
1. Klik på dette link.
2. Du er nu inde på Straticator. Klik på linket "Opret demokonto."
3. Udfyld felterne. Bemærk: Indtast ønsket brugernavn og adganskode. 

Sådan bliver du kunde
Ønsker du at blive kunde så skal du oprettes som kunde hos vores samarbejdspartner Abshire Smith Ltd, som er godkendt og reguleret af det engelske finanstilsyn FCA - klik her og udfyld en ansøgningsblanket: http://npinvestor.dk/trading/bliv-kunde

Investor arrangementer
Tjek kalenderen for datoer med invitationer til kommende investorseminarer, personlige investormøder, online webinars og introduktioner. klik her.

Nyhedsbrev trading

Her kan du tilmelde dig nyhedsbrevet Trading.