Jyske Bank: Oh Trend - Hvor Er Du?

Udgivet den 17-10-2005  |  kl. 09:25  |  

NetPosten bringer i samarbejde med Jyske Bank kommentarer til valutamarkedet:

Fredagens økonomiske nøgletal øgede blot frustrationen i valutamarkedet. Ingen klare tegn på inflation endnu, svagt bedre end ventede detailsalgstal, og sidst men ikke mindst skuffende forbrugertillidstal.

Følgelig blev der sat en brat stopper for trenden i EUR/USD, som ellers lige var på nippet til at accellerere yderligere. Tålmodighed er atter påkrævet, så længe 123 ikke brydes på opsiden på daglig basis. Jeg afventer tålmodigt et brud af 118,70, som vil åbne op for et gensyn med 116. Den velfunderede optrend i USD/JPY fik ligeledes et lille tilbagefald efter at have ramt det magiske 115. For USD/JPY som såvel EUR/USD's ved-kommende betyder små korrektioner intet andet end, at der er bedre plads til mere massive stigninger på USD forude. Så længe USD/JPY holder sig over 113, ser jeg ingen farer for den igangværende optrend i USD/JPY, som har potentiale til at nå 120 måske endog 123.

Den drilagtige USD/CAD viste endelig tegn på liv i fredags, hvorfor jeg kun betragter det som et spørgsmål om tid, inden USD/CAD rejser sig imod 121-122 i første omgang. CAD har længe været "teflon" valutaen i markedet. Ligegyldigt hvad så har CAD formået at profitere, hvilket har resulteret i massiv opbygning af CAD positioner. Når denne pukkel af købte CAD-positioner skal reduceres, kommer USD/CAD til at imponere på opsiden.

EUR/SEK gennembrød alle gode modstandspunkter i fredags, hvilket tvang os til at tage stop loss på den solgte taktiske position. Lige nu fastholder vi derfor vores 50% købte position, som vi agter at sælge på 957 eller øge på 930. Her længes vi ligeledes efter en trend.

lone-olesen@jyskebank.dk

Udgivet af: NPinvestordk