Dantherm: Aktiviteter i datterselskab solgt

Udgivet den 16-11-2010  |  kl. 08:54  |  

Som tidligere meddelt igangsatte Dantherm i starten af 2010 en proces med henblik på at fokusere koncernens aktiviteter. I forbindelse hermed er driftsaktiviteterne i det lejede datterselskab T&O Stelectric A/S i dag solgt til et konsortium bestående af Styromatic A/S og EKTOS A/S. Det skriver selskabet i en meddelelse.

Salget omfatter alle aktiviteter og driftsaktiver i T&O Stelectric A/S, men ikke selskabets ejendom i Randers. Efter salgets gennemførelse videreføres produktionsaktiviteterne i Styromatic A/S, mens udviklingsaktiviteterne videreføres i EKTOS A/S. Køberne vil over en periode flytte aktiviteterne til egne eksisterende lokaler i henholdsvis Århus og Viborg.

Styromatic A/S og EKTOS A/S er stærke fremad rettede partnere for de solgte aktiviteters leverandører og kunder - herunder Dantherm. Styromatic A/S og EKTOS A/S har udover aktiviteterne i Danmark produktion i henholdsvis Thailand og Ukraine.

I forbindelse med salget har Stelectric A/S overtaget en aktieandel på 40 pct. fra Thoustrup & Overgaard A/S, således at Stelectric A/S nu ejer alle aktier i det tilbageværende ejendomsselskab. Aktierne i Stelectric A/S ejes for 67 pct. vedkommende af Dantherm, mens den resterende del ejes af det privat ejede Stelectric Holding ApS.

Frasalget ændrer ikke på Dantherms tidligere udmeldte omsætnings- og resultat forventninger for 2010.

Udgivet af: NPinvestordk