Adm. direktør i Carli Gry, Torben Mærsk, fratræder når afløser kan tiltræde

Udgivet den 11-02-1999  |  kl. 12:25  |  

København--11. februar--Tøjkoncernen Carli Gry International A/S meddeler torsdag, at adm. direktør i koncernen siden 1988, Torben Mærsk, har meddelt bestyrelsen at han ønsker at fratræde af private grunde.

- Det har i lang tid været mit ønske at lægge min personlige kurs om, og jeg finder tidspunktet nu er rigtigt til at søge nye udfordringer. Jeg har i 11 år brugt al min energi på Carli Gry. Vi har netop afrundet endnu et år med stærk ekspansion, og med de opnåede resultater og den etablerede platform for en fortsat udvikling af virksomheden er det et passende tidspunkt for et chefskifte, siger Torben Mærsk.

Carli Gry har haft en stærk fremgang under Torben Mærsks ledelse. Over de seneste 10 år er omsætningen steget fra knap 200 mio. kr. til ca. 1,3 mia. kr. Driftsresultatet er steget til ca. 160 mio. kr. og antallet af medarbejdere er steget fra 160 til over 1.200.

- Carli Gry er nået langt i årene under Torben Mærsks dygtige ledelse, udtaler Steen Rasborg, formand for selskabets bestyrelse. Samtidigt er der lagt en god grund for fortsat fremgang. I bestyrelsen er vi kede af, at Torben Mærsk forlader selskabet, men vi forstår hans helt personlige bevæggrunde og takker ham for en overordentlig værdifuld indsats.

Bestyrelsen er straks gået i gang med at finde en ny adm. direktør, og Torben Mærsk fortsætter ledelsen af koncernen, indtil en afløser kan tiltræde, fremgår det af meddelelsen fra Carli Gry.

Udgivet af: NPinvestordk