Carlsberg holder fortsat fast i suspenderede forventninger

Udgivet den 10-07-2020  |  kl. 09:32  |  
Arkiv: Foto

Bryggerikoncernen Carlsbergs fastholder suspenderede forventninger til 2020 i forbindelse med den foreløbige halvårsmelding, som bryggerikoncernen kom med fredag morgen.

Men bryggerikoncernen åbner et lille vindue for, at der måske kommer nyt i forbindelse med regnskabet for andet kvartal, der offentliggøres den 13. august.

- Vi vil gerne genoptage guidance så hurtigt som muligt, da vores aktionærer har krav på at vide, hvordan vi ser fremtiden. Vi har dog endnu ikke besluttet om vi kan genoptage guidance i forbindelse med Q2 annonceringen, siger Kasper Elbjørn, direktør for ekstern kommunikation i Carlsberg Group.

At situationen omkring coronapandemien udvikler sig i forskellige retninger med nye hotspots er grunden til, at Carlsberg ikke er kommet med nye forventninger endnu:

- Det skyldes, at usikkerheden og volatiliteten i vores tal fortsat er meget store blandt andet på grund de hyppige ændringer af lockdowns i markederne. Desuden er vores forretning meget afhængig af de store måneder hen over sommeren, så derfor skal vi selv under normale omstændigheder have juli tallene med for at kunne kommentere nogenlunde præcist om forventningerne til helåret, siger han.

/ritzau/FINANS

Charlotte Mackeprang

Tags:  Profit warning❯  Shares❯ 

Relaterede nyheder