Copenhagen Capital A/S : Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Copenhagen Capital A/S

Udgivet den 18-03-2016  |  kl. 10:31  |  

Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i Copenhagen Capital A/S (CVR-nr.: 30731735) fredag den 12. april 2016 kl. 10.00.

Generalforsamlingen afholdes på selskabets adresse Tingskiftevej 5, 2900 Hellerup.

Dagsorden:

Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår Forelæggelse af årsrapporten for 2015 med ledelsesberetning og         godkendelse af årsrapporten Beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab i henhold til den godkendte årsrapport Vederlagspolitik, Overordnede retningslinjer for incitamentspolitik og Måltal for den kønsmæssige sammensætning af ledelsen, som vedlagt i bilag Opdaterede vedtægter (indførelse af præferenceaktier og bemyndigelser til udstedelse heraf, udstedelse af warrants og bemyndigelse til udstedelse heraf, udvidelse og forlængelse af bestyrelsens bemyndigelse til kapitalforhøjelse ved udstedelse af stamaktier, ændring af tegningsregel, bemyndigelse til køb af egne aktier m.v.), som vedlagt i bilag Valg af medlemmer til bestyrelsen Valg af revisor Bemyndigelse til dirigenten  Eventuelt

Vedtagelseskrav
Godkendelse af forslag under punkterne 1, 2, 3, 4, 6, 7, 8 og 9 kan vedtages med simpelt flertal. Godkendelse af forslag under punkt 5 kræver 2/3 såvel af de stemmer, som er afgivet, som af den del af selskabskapitalen, som er repræsenteret på generalforsamlingen.

Ad pkt 2.
Det foreslås at godkende årsrapporten 

Ad pkt 3.
Det foreslås, at der disponeres som angivet i den offentliggjorte årsrapport for 2015. 

Ad pkt 4.
Det foreslås at vedtage den fremlagte vederlagspolitik, de fremlagte overordnede retningslinjer for incitamentspolitik samt de fremlagte måltal for den kønsmæssige sammensætning af ledelsen.

Ad pkt 5.
Det foreslås at vedtage de i bilag til vedlagte indkaldelse nævnte ændringer til vedtægterne.

Ad pkt 6.
Der foreslås genvalg af direktør Kurt Bonnerup, advokat Henrik Oehlenschlæger samt analysechef Dag Schønberg. Desuden foreslås direktør Bjarne Thorup og valgt og direktør Lisbeth Bak genindvalgt som bestyrelsessuppleanter. 
Om de foreslåede bestyrelsesmedlemmers øvrige ledelseshverv og kompetencer m.v. henvises til årsrapporten for 2015.

Ad pkt 7.
Der foreslås nyvalg af revisor KPMG P/S, Damfærgevej 28, 2100 København. 

Ad pkt 8.
Det foreslås, at generalforsamlingen bemyndiger dirigenten til med fuld substitutionsret at anmelde anmeldelsespligtige beslutninger truffet af generalforsamlingen til Erhvervsstyrelsen, NASDAQ OMX Copenhagen A/S, VP Securities A/S eller andre myndigheder samt til at foretage korrektioner i selskabets vedtægter og de dokumenter, som er udarbejdet i forbindelse med disse beslutninger, i det omfang Erhvervsstyrelsen, NASDAQ OMX Copenhagen A/S, VP Securities A/S eller andre myndigheder måtte kræve det for at gennemføre registrering af beslutningerne.

Ad pkt 9.
Der er ikke modtaget forslag til behandling.

                                                                 ***

Indkaldelsen, oplysning om det samlede antal kapitalandele og stemmerettigheder på datoen for indkaldelsen, de dokumenter der skal fremlægges på generalforsamlingen, dagsorden, de fuldstændige forslag, udkast til nye vedtægter samt de formularer der skal anvendes ved stemmeafgivelse ved fuldmagt og stemmeafgivelse per brev, vil blive fremlagt på selskabets hjemmeside www.copenhagencapital.dk og på selskabets adresse, Copenhagen Capital A/S, Tingskiftevej 5, 2900 Hellerup til eftersyn for aktionærerne senest 3 uger før generalforsamlingen, og tilstilles samtidig enhver kapitalejer, som har fremsat anmodning herom.

I henhold til vedtægternes punkt 4.11 fastlægges en aktionærs ret til at deltage i en generalforsamling og afgive stemme i tilknytning til aktionærens kapitalandele i forhold til de kapitalandele, aktionæren besidder på registreringsdatoen, som er 1 uge før generalforsamlingens afholdelse, det vil sige den 5. april 2016. Adgang til selskabets generalforsamling har alle aktionærer og medlemmer af pressen, der mindst 3 dage forud for generalforsamlingen har meddelt selskabet deres deltagelse. Der må ikke foretages bånd- eller filmoptagelser på generalforsamlingen. Adgangskort kan bestilles elektronisk via aktionærportalen på selskabets hjemmeside eller ved at kontakte selskabet med angivelse af VP kontonummer.

Aktionærer, der er forhindret i at deltage på generalforsamlingen kan give møde ved fuldmægtig. Aktionærer kan endvidere afgive deres stemme forud for generalforsamlingens afholdelse ved at afgive brevstemme. Afgivelse af fuldmagt eller stemme per brev kan ske elektronisk via aktionærportalen på selskabets hjemmeside www.copenhagencapital.dk - eller ved at downloade fuldmagts-/brevstemmeblanket fra selskabets hjemmeside og indsende denne til selskabet.

Selskabets nominelle kapital udgør kr. 38.475.000, fordelt i aktier á kr. 1. På generalforsamlingen giver hvert aktiebeløb på DKK 1 én stemme. Selskabet har udpeget Spar Nord Bank A/S som kontoførende institut. Aktionærerne kan herigennem udøve deres finansielle rettigheder.

Aktionærer kan stille spørgsmål til selskabets ledelse vedrørende dagsordenen eller de ovenfor nævnte dokumenter. Spørgsmål skal sendes til Copenhagen Capital A/S enten per almindelig post på adressen, Copenhagen Capital A/S, Tingskiftevej 5, 2900 Hellerup eller per e-mail til lb@copenhagencapital.dk .

Yderligere information kan opnås ved at kontakte selskabet via telefon 70 27 10 60 eller lb@copenhagencapital.dk .

Med venlig hilsen
Copenhagen Capital A/S
Direktør Lisbeth Bak
Telefon: +45 70 27 10 60
Email: lb@copenhagencapital.dk

Download for bilag Retningslinjer
Download for bilag Vedtægter
Download for meddelelse
Download for bilag Vederlagspolitik
Download for bilag Måltal


This announcement is distributed by NASDAQ OMX Corporate Solutions on behalf of NASDAQ OMX Corporate Solutions clients.
The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.
Source: Copenhagen Capital A/S via Globenewswire

HUG#1995864

\Hugin

Udgivet af: NPinvestordk

Seneste nyheder

17:52 Europa/lukning: Bilsektoren fik skrammer efter nedjustering fra Mercedes-Benz
17:16 Chemometec byder på belgisk selskab: Har tre uger til gennemsyn og endelig beslutning
17:08 Fredagens obligationer: Ugen bød på rentehop trods stor rentenedsættelse i USA
17:07 Fredagens aktier: Novo trynet oven på lunkne vægttabsdata - NNIT nævnt som opkøbsmål
17:03 Coloplast-formand sælger aktier for 178 mio. kr.
16:38 Novo-analytiker kalder kursfald "betydelig overreaktion"
16:09 Novos resultater med vægttabshåb er OK men ikke prangende - aktien falder
16:08 Novo præsenterer resultater med vægttabshåb: Skal arbejde mere med optimal dosis
16:02 Forbrugertilliden i eurozonen er mindre negativ
15:44 Novos resultater med vægttabshåb er OK men ikke prangende - aktien falder
15:36 USA/åbning: Fedex styrtdykker og Trump Media presses ned på rød fredag i USA
15:05 Novo-aktie dykker efter nye data for tablet
15:04 Novo præsenterer resultater med vægttabshåb: Skal arbejde mere med optimal dosis
14:31 USA/tendens: Nedtur i sigte - Fedex styrtdykker og pres på Trump Media
14:27 Trump Media på vej mod endnu en bundrekord
13:35 USA's centralbank risikerer at blive brugt politisk efter rentenedsættelse før valg
13:06 Europa/aktier: Nedjustering fra Mercedes-Benz tynger bilsektoren
13:04 Nordea er igen ramt af tekniske problemer: Kunder kan ikke komme på netbank
12:23 General Motors tilbagekalder over 449.000 biler efter fejl med bremsevæskeindikator
12:08 Obligationer/middag: Renten på vej til lille hop over ugen efter renteafgørelse i USA