Demant: Nye Philips-produkter på hylderne hos Costco

Udgivet den 27-05-2019  |  kl. 11:17  |  
Arkiv: Foto

Danske Demants samarbejde med den hollandske elektronikkoncern Philips om salg af Philips-brandede høreapparater har indtaget en vigtig del af det private amerikanske marked.

Produkterne er nemlig nu tilgængelige hos supermarkedskæden Costco, der også sælger både brandede produkter fra de store høreapparatproducenter på globalt plan og har sit eget private label-mærke, Kirkland Signature, der leveres af Sivantos, som nu er en del af WS Audiology efter fusionen med danske Widex.

Det fremgår af Philips' hjemmeside, hvor man i afdelingen for høreapparater nu bliver henvist til blandt andet en lang stribe Costco-butikker mange steder.

Demant løftede i starten af april sløret for den officielle åbning af salget af Philips Hearlink, som produkterne hedder. Der er tale om en hel familie af Philips-brandede høreapparater, som er baseret på Demants teknologi.

Det er ikke Demants allerede brandede produkter fra Oticon-familien Opn S, der er på hylderne under et andet navn, men Philips-produkterne er baseret på den samme underliggende teknologi, som danner grundlag for Oticons Velox S-platform.

Philips-produkterne kommer i en række forskellige formfaktorer og på forskellige prispunkter, og der er også inkluderet forskellige trådløse forbindelsesmuligheder, genopladelig batteriteknologi og kontrol-apps i pakken.

Produkterne er tiltænkt en række forskellige markeder og salgskanaler, der typisk er mere forbrugerorienterede end de steder, hvor Oticon i dag sælger flest høreapparater.

Her passer Costco rigtig fint ind i ligningen. I dag sælger Demant nemlig primært sit sekundære brand, Bernafon, hos supermarkedskæden.

/ritzau/FINANS

Mikkel Brix Kvols

Tags:  Shares❯  Udenlandsk selskab❯ 

Relaterede nyheder