Gabriel gennemfører køb af mexicansk møbelproducent

Udgivet den 15-04-2019  |  kl. 09:10  |  
Arkiv: Foto

Gabriel har nu underskrevet købsaftalen med den mexicanske møbelproducent Grupo RYL S.A. de C.V, og i resten af regnskabsåret 2018/19 forventes den nytilkøbte virksomhed at bidrage med en omsætning på 20 mio. kr.

Samtidig ventes det negative resultatbidrag for Grupo at lande på omkring 2 mio. kr. i regnskabsåret, fremgår det af en meddelelse til fondsbørsen mandag morgen. Ledelsen fastholder dog forventningerne til hele regnskabsåret om en omsætnings- og indtjeningsvækst på niveauet 10-20 pct. for Gabriel.

Gabriel North America har købt hele den mexicanske møbelproducent for 0,8 mio. dollar, og derudover overtager selskabet også gæld for 3 mio. dollar.

I starten af marts meddelte Gabriel, at det amerikanske datterselskab havde underskrevet en hensigtserklæring om at købe det mexicanske selskab. Dengang fremgik det af en meddelelse, at købsprisen var aftalt til 4,0 mio. dollar, som kunne reguleres i forbindelse med resultater i due diligence samt for udvikling i selskabets balance.

Grupo RYL producerer ligesom Gabriels facilitet i Grand Rapids i Michigan i USA kontormøbler, og kundegruppen for det mexicanske selskab findes ligeledes nordpå i USA.

/ritzau/FINANS

Cecilie Veile

Tags:  Profit warning❯  Shares❯ 

Relaterede nyheder