Internationale avisuddrag med Dunkin, Glaxosmithkline og HSBC

Udgivet den 26-10-2020  |  kl. 06:32  |  

FINANCIAL TIMES (FT.COM)

DUNKIN TÆT PÅ SALG TIL INSPIRE BRANDS FOR 9 MIA. DOLLAR

Dunkin kaffe- og donuts-kæden og Baskin-Robbins-isfranchise nærmer sig et salg til den private equity-støttede fastfoodgruppe bag Buffalo Wings og Sonic, Inspire Brands, for omkring 9 mia. dollar. (DUNKIN' CLOSES IN ON 9 BLN.DOLLARS SALE TO INSPIRE BRANDS)

EUROPÆISK COLA-TAPPER TÆT PÅ AFTALE MED AUSTRALSK MODPART

Europas største tapper af Coca-Cola-produkter er klar til at købe australske Coca-Cola Amatil i en aftale, der vurderer virksomheden til 7,6 mia. dollar i den seneste konsolideringsrunde i sektoren. (EUROPEAN COKE BOTTLER CLOSE TO DEAL FOR AUSTRALIAN COUNTERPART)

VOKSENDE BEKYMRING I DOWNING STREET DA AFSTEMNINGER PEGER PÅ BIDEN-SEJR

Britiske embedsmænd har ikke været i stand til at møde et eneste højtstående medlem af Joe Bidens udenrigspolitiske team i de seneste uger, hvilket har hæmmet Downing Street's forberedelser til, hvad der vil ske, hvis den demokratiske kandidat vinder næste uges valg. (CONCERNS GROW INSIDE DOWNING STREET AS POLLS POINT TO BIDEN VICTORY)

WALL STREET JOURNAL (WSJ.COM)

FACEBOOK FORBEREDER FORANSTALTNINGER I TILFÆLDE AF URO EFTER VALG

Nødforanstaltningerne designet til lande, der står over for etnisk eller politisk blodsudgydelse i den tredje verden, køres i stilling til det amerikanske præsidentvalg. (FACEBOOK PREPARES MEASURES IN CASE OF ELECTION UNREST)

APPLES SERVICEVIRKSOMHED KAN BLIVE RAMT I GOOGLES ANTITRUSTSAG

En milliardaftale, hvor Google betaler for at være standardsøgemaskinen på Apple-enheder, er kernen i sagen, som den amerikanske regering har indgivet mod Google. Aftalen er også kernen i Apples serviceenhed. (APPLE'S SERVICES BUSINESS COULD BE HIT IN GOOGLE ANTITRUST BATTLE)

GLAXOSMITHKLINE TILBYDER KONKURRENTER FORSØGSRESULTATER I JAGTEN PÅ CORONAVIRUS-VACCINE

Jagten på en løsning på covid-19 skaber et usandsynligt team i lægemiddelverdenen. Glaxosmithkline tilbyder en proprietær ingrediens og at dele forsøgsresultaterne med rivalerne. (TO FIND A CORONAVIRUS VACCINE, GLAXOSMITHKLINE IS BONDING WITH ITS BIGGEST COMPETITORS)

THE TIMES (THETIMES.CO.UK)

INTERESSENTER FÅR TRE DAGE TIL AT BYDE PÅ DEBENHAMS

Tvivlen om Debenhams fremtid øges, efter at potentielle købere har fået indtil onsdag til at afgive et bud på stormagasinkæden. (SUITORS GET THREE DAYS TO BID FOR DEBENHAMS)

THE DAILY TELEGRAPH (TELEGRAPH.CO.UK)

INGEN AMERIKANSK-BRITISK HANDELSAFTALE UDEN EN BREXIT-AFTALE, SIGER AMERIKANSK EKSPERT

Det er stærkt usandsynligt, at Storbritannien kan sikre en amerikansk handelsaftale, medmindre der først indgås en aftale med Den Europæiske Union. Storbritannien skal respektere Langfredags-aftalen i EU-forhandlinger ifølge præsidentkandidat Joe Biden. (US-UK TRADE DEAL CANNOT HAPPEN WITHOUT BREXIT DEAL, SAYS US EXPERT)

THE GUARDIAN (THEGUARDIAN.COM/INTERNATIONAL)

LUFTFARTSINDUSTRIEN REGISTRERER VÆRSTE KVARTAL NOGENSINDE GRUNDET COVID

Den globale luftfartsindustri har haft det værste kvartal nogensinde med rekordlav ordreindgang og 12.000 arbejdspladser, der enten er forsvundet eller er i fare for det. (AEROSPACE INDUSTRY RECORDS WORST QUARTER AS COVID HALTS SALES)

THE JAPAN TIMES (JAPANTIMES.CO.JP)

APPLES SKIFT AF FORSYNINGSKÆDE SKABER BOOMTOWNS I VIETNAMESISKE LANDDISTRIKTER

Væksten i udenlandske investeringer i landdistrikterne i Nordvietnam fordobles næsten hvert år, og det forudsiges, at eksporten i år vil nå en tidobling på seks år. Repræsentanter fra Apple og Hon Hai Precision Industry øjner muligheder i provinsen. (APPLE'S SHIFTING SUPPLY CHAIN CREATES BOOMTOWNS IN RURAL VIETNAM)

SOUTH CHINA MORNING POST (SCMP.COM)

LAVE RENTER I LÆNGERE TID KAN TYNGE HSBC'S OG HONGKONG PEERS' RESULTATER

HSBC og Standard Chartered drager fordel af et bedre handelsmiljø i tredje kvartal, men vigende nettorenter fortsætter sandsynligvis med at tynge. (LOWER-FOR-LONGER RATES COULD WEIGH ON HSBC, HONG KONG PEER RESULTS: ANALYSTS)

/ritzau/FINANS

Flemming Kruhøffer

Tags:  Newspaper - Internat❯ 

Relaterede nyheder