Internationale avisuddrag med Emirates, Astrazeneca og Volvo Cars

Udgivet den 16-06-2021  |  kl. 06:32  |  

FINANCIAL TIMES (FT.COM)

EU FRYSER 10 BANKER UD FRA OBLIGATIONSSALG PÅ GRUND AF KONKURRENCEOVERTRÆDELSER

EU har udelukket ti banker fra at gennemføre obligationssalg med henvisning til historiske overtrædelser af monopolreglerne. Det rammer blandt andet JPMorgan, Citigroup, Bank of America og Barclays. (EU FREEZES 10 BANKS OUT OF BOND SALES OVER ANTITRUST BREACHES)

DRAFTKING FALDER I KØLVANDET AF HINDENBURG-SHORTPOSITION

En rapport fra Hindenburg Research hævder, at DraftKings tech-datterselskab får halvdelen af sine indtægter fra ulovlige spillemarkeder i et skridt målrettet virksomheder, der er noteret via spac-firmaer. (DRAFTKINGS SHARES FALL AFTER HINDENBURG DISCLOSES SHORT POSITION)

EMIRATES TAGER 5,5 MIA. DOLLAR STORT TAB GRUNDET PANDEMIEN

Emirates tabte 5,5 mia. dollar i det seneste regnskabsår. Coronaviruspandemien har tvunget flyselskabet til at skære ned på arbejdsstyrken og bede hovedaktionærerne i Dubai om støtte. (EMIRATES POSTS $5.5BN LOSS AS PANDEMIC TAKES 'TREMENDOUS TOLL')

WALL STREET JOURNAL (WSJ.COM)

USA OG EU ENES OM AT SUSPENDERE AIRBUS-BOEING HANDELSSVIST

USA og EU er enige om at suspendere Airbus-Boeing-handelskrigen. Afslutningen vil reducere handelsspændingerne mellem de to økonomiske regioner betydeligt. (U.S. AND EU AGREE TO SUSPEND AIRBUS-BOEING TRADE FIGHT)

ASTRAZENECA COVID-19 BEHANDLING LIDER TILBAGESLAG

Astrazenecas coronavirus-antistofbehandling fejlede i de kliniske senstadie-forsøg i at nå det primære mål om at forebygge symptomatisk Covid-19 hos mennesker, der for nylig er blevet udsat for virusset. (ASTRAZENECA COVID-19 ANTIBODY TREATMENT SUFFERS SETBACK)

LANGSOMT OPSVING I LANGDISTANCEREJSER TYNGER GLOBALE LUFTFARTSSELSKABER

Emirates bogførte for det seneste regnskabsår et tab på små 6 mia. dollar, og Lufthansa har skåret yderligere 10.000 arbejdspladser væk, da to af verdens største internationale flyselskaber forudser en langsom genoptagelse af langdistanceflyvninger. (SLOW RECOVERY IN LONG-HAUL TRAVEL WEIGHS HEAVILY ON GLOBAL CARRIERS)

THE TIMES (THETIMES.CO.UK)

MYNDIGHEDER SIGTER PÅ BIG TECH

Konkurrencemyndighederne har iværksat en undersøgelse af Apple og Google's dominans på mobile platforme i det seneste skridt i granskningen af, om de store teknologiselskaber har for meget magt. (WATCHDOG SETS SIGHTS ON BIG TECH)

THE DAILY TELEGRAPH (TELEGRAPH.CO.UK)

DEBENHAMS ØJNER TILBAGEVENDEN TIL HIGH STREETS UNDER NY EJER

Debenhams nye ejer, Boohoo, forbereder at åbne en ny fysisk Debenhams-butik i et forsøg på at sikre aftaler med store skønhedsbrands. (DEBENHAMS EYES RETURN TO THE HIGH STREET UNDER NEW OWNER BOOHOO)

FRANKFURTER ALLGEMEINE (FAZ.NET)

MILLIONBØDE TIL IKEA I FRANKRIG

Det svenske møbelkoncern Ikea har udspioneret hundreder af ansatte i årevis - og har nu fået en bøde på 1 mio. euro. (MILLIONENBUßE FÜR IKEA IN FRANKREICH)

SOUTH CHINA MORNING POST (SCMP.COM)

GREAT WALL VIL SÆLGE HYBRIDBILER I THAILAND FOR AT ØGE GLOBALT SALG

Kinas største producent af SUV'er starter produktion på en thailandsk fabrik, der i første omgang er i stand til at lave 80.000 biler om året. (GREAT WALL TO SELL HYBRID ELECTRIC CARS IN THAILAND TO DRIVE GLOBAL SALES)

DAGENS INDUSTRI (DI.SE)

KINA-EKSPERTER SER VOLVO CARS' BØRSNOPTERING SOM EN FORRETNINGSRISIKO

Der er forretningsrisici i forbindelse med Volvo Cars' børsintroduktion på grund af den politiske udvikling i Kina. Men samtidig kan en børsnotering i Stockholm frigøre Volvo Cars fra at blive draget ind i handelskonflikten mellem USA og Kina. (KINAEXPERTER OM VOLVOS CARS NOTERING: "EN AFFÄRSRISK")

/ritzau/FINANS

Flemming Kruhøffer

Tags:  Newspaper - Internat❯