KORR: Novo/MS: Indleder med "ligevægt" og kursmål 332 kr.

Udgivet den 14-12-2018  |  kl. 10:27  |  
Novo Nordisk

(Korrektion: Retter valuta fra dollar til kr. i tredje afsnit.)

Novo Nordisk har fået analysenyt, idet Morgan Stanley har indledt dækning af medicinalkoncernens aktie, hvilket er sket med anbefalingen "ligevægt" og et kursmål på 332 kr. Kursmålet ligger 9 pct. over torsdagens slutkurs for aktien på 304,95 kr.

Morgan Stanley skriver i analysen, at vækstudsigterne for Novo Nordisks GLP-1-kategori er attraktive og drevet af høj volumenvækst inden for diabetes, neutral til positiv prisudvikling og potentiel ekspansion til nærliggende områder - som leversygdom og fedmebehandling.

- Vi er mere "bullish" end konsensus på Novos GLP-1-forretning med et kombineret salg af Victoza, Ozempic og oral Semaglutid på 70,7 mia. kr. i 2025, hvilket er 19 pct. over konsensusestimatet på 59,5 mia. kr. Det resulterer i, at vores 2025-estimat for indtjeningen per aktie ligger 13 pct. over konsensus, skriver Morgan Stanley i analysen.

Morgan Stanley har imidlertid nogle større favoritter på sin anbefalingsliste i form af Roche og Bayer, som får en overvægtanbefaling og kursmål, der indikerer et potentiale på henholdsvis 22 og 30 pct.

/ritzau/FINANS

Redaktion

Tags:  Initiate❯  Research❯  Shares❯ 

Relaterede nyheder