NemID og iPhone 4 kåret til 2010s største fusere blandt danskerne

Udgivet den 30-12-2010  |  kl. 11:04  |  

Over 50.000 seere af den ugentlige gadget TV-udsendelse "Living Smart TV" har fået mulighed for at bruge juledagene til at nominere årets danske og internationale fusere og særligt to produkter markerer sig i dén henseende.

NemID, som måske slet ikke var så nem, og smartphone-kongen, iPhone 4, som blev overskygget af antenneproblemer. Også FaceBook, Google og 3D-TV får smæk, men fuser-nomineringerne er i særdeleshed haglet ned over danske koryfæer som den digitale tinglysning samt NemID, som for alvor står for skud hos danskerne, når IT-frustrationerne skal ud.

TV-vært på Living Smart TV, Kenneth WedMore Lund, fortæller:

- NemID fik en hård start hvor mange følte sig provokeret af netop navnet "nem", fordi rigtig mange danskere slet ikke oplevede det, som spor nemt. Hertil kommer, at vi - på trods af at skrive 2010 i kalenderen - alle blev udstyret med noget så kikset gammeldags, som et papkort med koder til at logge ind med, som man så altid skal slæbe rundt på. Det er meget i synk med den virkelighed, de fleste af os lever i.

Ser vi ud over vores egen andedam, har udlandet også stået for sine nomineringer til "Årets fusere". Specielt var der foråret og sommeren igennem fokus på Apples problemer med iPhone 4 og den nye antenne, som mange ikke kunne få til at fungere.

Facebook får på puklen for problemer med at respektere privatlivets fred og de mange ændringer og opdateringer. 3D TV har også fået en hård start på tilværelsen og ser endnu ikke ud til at være nået ud over nørdstadiet.

 

Udgivet af: NPinvestordk

Relaterede nyheder