Nets A/S: Tidlig lukning af udbud af aktier i Nets

Udgivet den 21-09-2016  |  kl. 10:29  |  
Selskabsmeddelelse
Nr. 3/2016

 

 
Nets A/S
Lautrupbjerg 10
2750 Ballerup

 

www.nets.eu
CVR-nr. 37427497

 

21. september 2016

MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES, DISTRIBUERES ELLER UDLEVERES HELT ELLER DELVIST, DIREKTE ELLER INDIREKTE, I ELLER TIL USA, AUSTRALIEN, CANADA ELLER JAPAN

Denne meddelelse udgør ikke et prospekt, og intet i denne meddelelse indeholder et udbud af værdipapirer. Ingen person bør købe eller tegne værdipapirer i Nets A/S (Nets eller Selskabet), medmindre dette sker på grundlag af oplysninger i prospektet, der er offentliggjort af Selskabet i forbindelse med udbuddet og optagelse af sådanne værdipapirer til handel og officiel notering på Nasdaq Copenhagen A/S (Nasdaq Copenhagen). Eksemplarer af prospektet er tilgængelige på Selskabets hovedkontor og med visse undtagelser via Selskabets hjemmeside.

Tidlig lukning af udbud af aktier i Nets
Med henvisning til selskabsmeddelelse nr. 2/2016 af 13. september 2016 og børsprospektet offentliggjort 13. september 2016 i forbindelse med børsnoteringen og optagelsen af Nets' aktier til handel og officiel notering på Nasdaq Copenhagen A/S (Udbuddet) offentliggør Nets i dag lukning af Udbuddet til både institutionelle og private investorer.

Udbuddet til institutionelle og private investorer lukkes den 22. september 2016 kl. 11.00 (dansk tid). Den tidlige lukning af Udbuddet skyldes, at den samlede efterspørgsel fra institutionelle og private investorer har oversteget den forventede tildeling af udbudte aktier.

Oplysninger om resultatet af Udbuddet, herunder den endelige udbudskurs, det endelige antal solgte aktier og tildeling af aktier, forventes offentliggjort den 23. september 2016. Første handelsdag for de midlertidige købsbeviser forventes at blive den 23. september 2016 under symbolet NETS TEMP (ISIN DK0060745453). Den 29. september 2016 forventes de midlertidige købsbeviser automatisk at blive ombyttet i VP SECURITIES A/S til et tilsvarende antal aktier i Nets, der leveres i den permanente ISIN-kode (DK0060745370) og forventes optaget til handel og officiel notering under symbolet NETS den 28. september 2016.

Betaling for og afvikling af de udbudte aktier, der leveres i form af midlertidige købsbeviser, forventes at ske omkring den 27. september 2016 mod kontant betaling i danske kroner.

Banksyndikat og rådgivere

Deutsche Bank, Morgan Stanley og Nordea er Joint Global Coordinators og Joint Bookrunners. Danske Bank, DNB Markets, JPMorgan og UBS Investment Bank er Joint Bookrunners. Carnegie, OP Corporate Bank, SEB, SpareBank 1 Markets og Sydbank Markets er Co-Lead Managers. Lazard & Co. Limited fungerer som finansiel rådgiver for Nets.

- Slut -

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:

 

Nets A/S
Karsten Anker Petersen, Head of Group Communications
Lars Østmoe, Head of Investor Relations

 

Powerscourt
Peter Ogden, Victoria Palmer-Moore, Karen Le Cannu
 

 

+45 29 48 78 83
+47 913 47 177

 

+44 (0) 20 7250 1446
 

 

 

 

 

 
 

 

 

 
 

 

 

 
 

Vigtig information

Denne meddelelse udgør ikke et tilbud om at sælge eller en opfordring til at tilbyde at købe værdipapirer udstedt af Nets A/S (Selskabet) i nogen jurisdiktion, hvor et sådant tilbud eller salg ville være ulovligt, og meddelelsen og oplysningerne heri må hverken direkte eller indirekte distribueres eller offentliggøres i eller til en sådan jurisdiktion.

Denne meddelelse og oplysningerne indeholdt heri må ikke distribueres i eller til USA. Dette dokument er ikke og udgør ikke nogen del af et tilbud om at sælge eller en opfordring til at tilbyde at købe værdipapirer i USA. De værdipapirer, hvortil der henvises i denne meddelelse, er ikke og vil ikke blive registreret i henhold til U.S. Securities Act of 1933 med senere ændringer (Securities Act) og må ikke udbydes eller sælges i USA undtagen i medfør af en registrering eller undtagelse fra, eller i en transaktion, som ikke er underlagt, registreringskravene i Securities Act. Der er ingen hensigt om at registrere værdipapirerne, hvortil der henvises heri, i USA eller foretage et offentligt udbud af værdipapirerne i USA. Værdipapirer, der sælges i USA, vil alene blive solgt til qualified institutional buyers (som defineret i Rule 144A i Securities Act) i medfør af Rule 144A.

I enhver medlemsstat i det Europæiske Økonomiske Område (EØS-medlemsstat), ud over Danmark, der har implementeret direktiv 2003/71/EF med senere ændringer (sammen med alle gældende gennemførelsesbestemmelser i de enkelte medlemsstater, Prospektdirektivet), er denne meddelelse alene rettet mod og henvender sig alene til investorer i den pågældende EØS-medlemsstat, som opfylder kriterierne for fritagelse for forpligtelsen til at offentliggøre et prospekt, herunder kvalificerede investorer som defineret i Prospektdirektivet som implementeret i den pågældende EØS-medlemsstat.

Denne meddelelse udleveres og henvender sig alene til 1) personer uden for Storbritannien eller 2) til investment professionals som defineret i Article 19(5) af Financial Services and Markets Act 2000 (Financial Promotion) Order 2005 (Bekendtgørelsen) eller 3) 'high net worth entities', som er omfattet af Article 49(2)(a) til (d) i Bekendtgørelsen (idet personer beskrevet i 1) til 3) ovenfor under ét betegnes Relevante Personer). Værdipapirerne er kun tilgængelige for, og enhver opfordring, ethvert tilbud eller enhver aftale om at tegne, købe eller på anden måde erhverve værdipapirerne vil kun blive indgået med, relevante personer. Personer, der ikke er relevante personer, bør ikke handle på baggrund af eller i tillid til dette dokument og dets indhold.

Denne meddelelse udgør ikke et prospekt, og intet i denne meddelelse indeholder et udbud af værdipapirer. Ingen person bør købe eller tegne værdipapirer i Selskabet, medmindre dette sker på grundlag af oplysninger i det Prospekt, der er offentliggjort af Selskabet i forbindelse med udbuddet og optagelse af sådanne værdipapirer til handel og officiel notering på Nasdaq Copenhagen A/S. Eksemplarer af Prospektet er tilgængelige på Selskabets hjemsted og med visse undtagelser på Selskabets hjemmeside.

I forbindelse med udbuddet kan Emissionsbankerne og deres tilknyttede virksomheder som investorer for egen regning tegne eller købe aktier, og i den egenskab kan de beholde, købe, sælge, tilbyde at sælge eller på anden måde handle for egen regning med sådanne aktier og andre værdipapirer i Selskabet eller tilknyttede instrumenter i forbindelse med udbuddet eller på anden måde. Enhver henvisning i Prospektet til de aktier, der udstedes, udbydes, tegnes, købes, placeres eller på anden måde handles, skal således læses som omfattende enhver udstedelse eller ethvert udbud til eller tegning, køb, placering eller handel foretaget af sådanne Emissionsbanker og enhver af deres tilknyttede virksomheder, der fungerer som investorer for egen regning. Emissionsbankerne har ikke til hensigt at oplyse omfanget af sådanne investeringer eller transaktioner, ud over hvad der følger af eventuelle lovgivningsmæssige eller tilsynsmæssige oplysningsforpligtelser.

I forbindelse med udbuddet kan Deutsche Bank AG, London Branch (Stabiliseringsagenten) (eller personer, der handler på vegne af Stabiliseringsagenten) overallokere værdipapirer eller foretage transaktioner med henblik på at understøtte værdipapirernes markedskurs på et højere niveau end det, der ellers ville være gældende. Der kan dog ikke gives sikkerhed for, at Stabiliseringsagenten (eller personer, der handler på vegne af Stabiliseringsagenten) vil foretage stabilisering. Stabiliserende foranstaltninger kan påbegyndes tidligst på værdipapirernes første handels- og officielle noteringsdag på Nasdaq Copenhagen A/S, og hvis de påbegyndes, kan de bringes til ophør til enhver tid, men skal ophøre senest 30 dage efter værdipapirernes første handels- og officielle noteringsdag.

Forhold, der behandles i denne meddelelse, kan udgøre fremadrettede udsagn. Fremadrettede udsagn er udsagn, der ikke udgør historiske kendsgerninger, og som er kendetegnet ved ord som vurderer, forventer, forudser, agter, anslår, vil, vil måske, fortsætter med, bør og lignende udtryk. De fremadrettede udsagn i denne meddelelse er baseret på en række forudsætninger, hvoraf en stor del er baseret på yderligere forudsætninger. Selvom Selskabet vurderer, at disse forudsætninger var rimelige, da de blev foretaget, er de i sagens natur forbundet med betydelige kendte og ukendte risici, usikkerheder, uforudsete hændelser og andre væsentlige forhold, der er vanskelige eller umulige at forudsige eller uden for virksomhedens kontrol. Sådanne risici, usikkerheder, uforudsete hændelser og andre væsentlige forhold kan medføre, at de faktiske begivenheder afviger væsentligt fra de forventninger, der er udtrykt eller underforstået i forbindelse med de fremadrettede udsagn i denne meddelelse. De oplysninger, synspunkter og fremadrettede udsagn, der er indeholdt i denne meddelelse, er kun gældende pr. datoen for denne meddelelses offentliggørelse og kan ændres uden varsel.

20160921 - Early close of the offering (DK) - Combined


This announcement is distributed by Nasdaq Corporate Solutions on behalf of Nasdaq Corporate Solutions clients.
The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.
Source: Nets A/S via Globenewswire

\Hugin

Udgivet af: NPinvestordk

Seneste nyheder

17:54 Europa/lukning: Uønsket konkurrence pressede Delivery Hero i positivt marked
17:49 Porsches indtjening ramt af sløjt salg i Kina og opdaterede modeller
17:06 Fredagens obligationer: Luften gik af renteballonen efter inflationstal
17:05 Fredagens aktier: Mærsk sejlede forrest i lettet C25 efter inflationstal
16:29 Novos ugentlige insulin skal vurderes i USA 24. maj
16:01 USA: Michigan-indekset blev revideret ned i endelig opgørelse for april
15:35 USA/åbning: Positive regnskaber tager igen fokus efter fastholdt inflation
15:26 Tesla igen i myndighedernes søgelys: Undersøger tilbagekaldelse af 2 mio. biler
14:45 Lille aktielettelse efter uændret amerikansk kerneinflation
14:44 Valuta: Svækket yen skaber bekymring - dollar holder stand efter inflationstal
14:33 USA: Privatforbruget steg mere end ventet i marts
14:32 USA: Kerneinflation holdt niveau i marts
14:17 Aktivistinvestor øger aktiepost i ombejlede Anglo-American
13:50 USA/tendens: Stærke regnskaber fra Microsoft og Alphabet løfter humøret
13:47 Amerikanske oliekæmper falder i formarkedet efter skuffende regnskaber
13:03 Shape Robotics sikrer sig ordre på 224 mio. kr.
12:32 Coloplast er overbevist om at sårplejeprodukter lever op til nye tilskudskrav i USA
12:26 Boozt-direktør ser solskin forude efter udfordrende start på året
12:18 Europa/aktier: Thyssenkrupp topper grønt marked efter håndsrækning fra milliardær
12:04 Obligationer/middag: Renten siver fortsat inden vigtige amerikanske inflationstal