Nu kan man købe et hus fra 1,4 mio

Udgivet den 27-06-2008  |  kl. 10:56  |  

NCC Bolig skærper konkurrencen og tilbyder nu sine kunder et hus fra sin boligserie NCC Basic til under 9.000 kr. pr. kvadratmeter.

NCC Bolig tilbyder en kvadratmeterpris på 8.990 kr. for udvalgte nyopførte typehuse fra NCC’s Basic-serie, hvilket svarer til at man kan købe et hus fra 1,4 mio. kr.

- Vi har valgt at sætte en prisbasker på markedet for at rykke ved folks opfattelse af prisen på et nybygget hus. Mange har den opfattelse, at det er dyrere at bygge et nyt hus, men det er ikke tilfældet – i hvert fald ikke hos os. Vi har optimeret alle arbejdsrutiner i vores produktionskæde, og i kraft af vores størrelse og erfaring kan vi i dag tilbyde et nyopført hus fra vores Basic-serie til en pris, hvor rigtig mange kan være med i et ellers vanskeligt marked, siger Kristina Benee Olsen, Sektionsdirektør for Salg, NCC Construction Danmark.

Hun understreger, at der er aktører på markedet, som tilbyder typehuse med lignende lave kvadratmeterpriser, men ikke i samme høje kvalitet - efter hendes mening. Desuden har typehusbranchen oplevet en række krak på det seneste, der betyder, at det er meget vigtigt at sikre sine kunder den nødvendige tryghed.

- Det handler om tryghed. Vi vil gerne sende et stærkt signal til forbrugerne i en tid, hvor vi desværre ikke sjældent hører historier om familier, der står uden tag over hovedet og har mistet en masse penge, fordi typehusfirmaet er gået konkurs, siger Kristina Benee Olsen.


Udgivet af: NPinvestordk

Seneste nyheder