Onsdagens danske avisuddrag med Pandora, Rockwool og Vestas

Udgivet den 15-09-2021  |  kl. 07:05  |  

BØRSEN

PANDORA: VÆKSTPLAN KLAR OVEN PÅ FLERE ÅRS KRISE

Efter mange år med nedjusteringer og lav markedsværdi er Pandora, med direktør Alexander Lacik i spidsen, nu klar med en ny stor vækstplan.

(Forside + side 8-9)

ROCKWOOL: LEVERINGSTID PÅ OP TIL SEKS MÅNEDER SKABER FLASKEHALS

Byggepladser risikerer, at blive lukket ned som følge af manglende leveringer. En meget høj efterspørgsel på markedet skaber den lange leveringstid.

(Side 4)

DANSKE VIRKSOMHEDER INDFØRER VACCINEKRAV

Den danske virksomhed Ambu kræver, at de ansatte i USA skal være vaccineret mod coronavirus, såfremt de ønsker at møde på kontoret. Ambu følger derfor efter både Novo Nordisk og Lundbeck, som har gjort det samme.

(Side 16)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

STRIDIGHEDER PÅ VINDMØLLEMARKEDET

Store vindmølleproducenter som Vestas og Siemens Gamesa er havnet i strid med deres underleverandører i en sag om grøn omstilling og prisdumping af kinesisk stål.

(Forside + side 6-7)

KASI-JESPER FYRER SAMTLIGE MEDARBEJDERE

I sin seneste smykkesatsning, har Jesper "Kasi" Nielsen nu fyret alle medarbejdere. 2000 provisions-sælgere underskriver protest oven på manglende betalinger fra organisationen.

(Side 8)

BERLINGSKE BUSINESS

WALL STREET- BANKER FRYGTER AKTIENEDTUR

Flere af de store banker i New York forudser turbulente tider på aktiemarkedet i den nærmeste fremtid. Stigende inflation, problemer i de globale forsyningskæder og deltavarianten er bare enkelte røde flag, som bankerne peger på.

(Forside + side 4-5)

.\\˙ MarketWire

Astrid Larsen

Tags:  Shares❯ 

Relaterede nyheder