Pandora: Finanshus ser bedre end ventet resultat for hele året

Udgivet den 01-10-2020  |  kl. 13:48  |  
Arkiv: Foto

Den anden bølge af corona vil have begrænset effekt på smykkeselskabet Pandora, da de fleste butikker fortsat er åbne, hvilket ikke var tilfældet ved første bølge, da det meste af verden lukkende ned.

Derfor venter finanshuset SEB, at selskabet kommer til at fintune forventningerne for den organiske vækst for hele 2020, fremgår det af en analyse.

- Da de fleste af Pandoras butikker er åbne, venter vi nu et fald i den organiske vækst på 10 pct. i tredje kvartal. Og det er på linje med, hvad Pandoras ledelse fortalte, da første halvdel af kvartalet var gået. Vi ser efter tegn på, om Pandoras turnaround bliver en succes eller ej, skriver SEB's analytikere.

Finanshuset har sat kursmålet for aktien op med 7,5 pct. til 430 kr. fra førhen 400 kr., mens anbefalingen af aktien fortsat er "hold".

BEDRE END VENTET 2020

Pandora har meldt ud, at selskabet venter et fald i den organiske vækst på mellem 14 og 20 pct. Men med mindre end tre måneder igen af året, forudser SEB, at spændet gøres mindre.

- Vi tror på, at prognosen bliver indsnævret til minus 15 pct. og minus 17 pct. Med en organisk vækst på minus 10 pct. i Q3 2020, indikeres et fald i den organiske vækst på 5 til 12 pct. i fjerde kvartal. Vi estimerer et fald på 7 pct. i Q4 2020, fremgår det af analysen.

En aktie i Pandora er steget med næsten 62 pct. i år. Aktien stiger 2,4 pct. torsdag eftermiddag til 468,80 kr.

/ritzau/FINANS

Charlotte Mackeprang

Tags:  Maintain❯  Research❯  Shares❯ 

Relaterede nyheder